Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 12 сiчня 2021, 09:16
848
0

ВІДЕО. Рух вийшов з відпустки

Клуб УПЛ розпочав підготовку до другої частини сезону на своїй базі

| Оновлено 12 сiчня 2021, 09:16
848
0
ВІДЕО. Рух вийшов з відпустки
ФК Рух

Львівський «Рух» вийшов з відпустки і розпочав підготовку до другої частини сезону. «Жовто-чорні» вперше заселилися у житловий комплекс клубної Академії, після чого провели дебютне тренування у новому році.

Цьогорічний збір «рухівців» після майже місячної відпустки «жовто-чорним» запам’ятається назавжди. Академія «Руху» нарешті відкрила свої двері для усіх трьох колективів клубу. Разом із основною командою в житловий комплекс Академії поселилися футболісти U-19 та U-21.

Після двогодинного відпочинку «жовто-чорні» провели вечірнє заняття на полі із штучним покриттям. Попереду на «рухівців» очікує тижневий тренувальний цикл перед вилітом у Туреччину. Також під час зимового тренувального збору у Винниках, який триватиме до 18-го січня, у «жовто-чорних» запланований контрольний спаринг. Наразі пошук спаринг-партнера триває.

На першому занятті «рухівці» працювали переважно без м’яча. Після нетривалої пробіжки та розминки «жовто-чорні» виконували вправи на різних станціях, які для них підготував тренер з фізпідготовки Віталій Романюк. Опісля футболісти грали у квадрат. Завершилося перше заняття у 2021-му році двосторонньою грою на пів поля.

Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.