Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 14 сiчня 2021, 10:08
1480
0

Манчестер Сіті – Брайтон. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії

Чи довірить Пеп Гвардіола ігровий час Олександру Зінченку?

| Оновлено 14 сiчня 2021, 10:08
1480
0
Манчестер Сіті – Брайтон. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії
Skysports.com

У середу, 13 грудня, на стадіоні «Етіхад» відбудеться матч 18-го туру англійської Прем'єр-ліги, в якому зіграють «Манчестер Сіті» і «Брайтон».

«Манчестер Сіті»

Команда Пепа Гвардіоли в першій частині сезону виступила не кращим чином. За 15 матчів «городяни» набрали 29 очок і посідають п'яте місце в турнірній таблиці, відстаючи від лідерів, «Ліверпуля» і «Манчестер Юнайтед», на чотири бали. Але є і позитивна динаміка: зараз «Манчестер Сіті» перебуває на серії з трьох перемог поспіль в чемпіонаті. Всього підопічні Гвардіоли здобули вісім перемог, п'ять разів зіграли внічию і двічі програли.

Українець Олександр Зінченко зіграв в цьому сезоні Прем'єр-ліги лише два поєдинки, в основному він не потрапляє навіть до заявки. А чотири матчі, проведені ним в Лізі чемпіонів, навряд чи варто розглядати всерйоз, оскільки «Манчестер Сіті» з легкістю виграв свою групу. У минулому турі він вперше в сезоні вийшов у стартовому складі і відіграв 90 хвилин проти «Челсі» (3:1). Будемо сподіватися, що в майбутньому матчі Зінченко також отримає ігровий час.

«Брайтон»

Команда Грема Поттера в минулому сезоні не без зусиль зуміла уникнути вильоту в Чемпіоншип, фінішувавши лише на 15-му місці. Схожа ситуація і в новому сезоні: «чайки» за 17 турів здобули дві перемоги, вісім матчів звели до нічиєї і в ще семи поєдинках зазнали поразки. Це принесло в скарбничку команди скромні 14 очок, з якими вона розташовується на 17-й позиції в турнірній таблиці, відразу над червоною зоною.

Втім, є і позитивна динаміка. В останніх п'яти матчах «Брайтон енд Хоув Альбіон» зазнав лише однієї поразки, але набрав в них всього лише чотири очки. Якщо справи і далі підуть за подібним сценарієм, то зберегти прописку в елітному дивізіоні буде надзвичайно складним завданням. Втім, попереду більше половини турнірної дистанції, час взятися за голову ще є.

Орієнтовні склади

«Манчестер Сіті»: Едерсон – Канселу, Діаш, Стоунз, Вокер, Гюндоган, Родрі, Стерлінг, Де Брюйне, Марез, Жезус.

«Брайтон»: Санчес – Берн, Данк, Вебстер, Марч, Проппер, Вайт, Велтман, Грос, Троссард, Мопе.

Прогноз на протистояння

Ми вважаємо, що «Манчестер Сіті» в даному матчі здобуде перемогу, а тому нашою ставкою буде позиція – П1 з коефіцієнтом 1.17 по лінії Parimatch.

13 січня, середа

«Манчестер Сіті» – «Брайтон»
Манчестер. Стадіон «Етіхад». 20:00
ТБ-трансляція на телеканалі Setanta Sports
Прогноз Sport.ua — 3:1
 
  • 1.17
  • 8.40
  • 16.00
Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.