Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 11 сiчня 2021, 19:14
3269
0

Динамо вийшло з відпустки і пройшло медогляд

Київська команда розпочала підготовку до другої частини сезону

| Оновлено 11 сiчня 2021, 19:14
3269
0
Динамо вийшло з відпустки і пройшло медогляд
ФК Динамо Київ

У понеділок, 11-го січня, завершилася відпустка у гравців першої команди «Динамо», яка тривала майже місяць.

Традиційно перед поновленням тренувального процесу, у перші кілька робочих днів динамівці проходять планове медобстеження в одній із столичних клінік.

Як завжди, команда була поділена на дві групи гравців, частина з яких пройшла медобстеження у понеділок, інша – у вівторок. Динамівці почали з'їжджатися до клініки близько дев'ятої години ранку. У перший день на медогляд прибуло 15 українських футболістів:  Денис Бойко, Віталій Миколенко, Артем Шабанов, Олександр Сирота, Ілля Забарний, Сергій Сидорчук, Віталій Буяльський, Віктор Циганков, Олександр Караваєв, Микола Шапаренко, Олександр Андрієвський, Володимир Шепелєв, Денис Гармаш, Богдан Лєднєв, Артем Бєсєдін. Решта гравців пройде медогляд завтра.

Також відзначимо, що напередодні, у неділю, команда в повному складі зібралася на базі та здала планові тести на COVID-19, усі результати - негативні.

Динамівці, які не бачили один одного близько місяця, з радістю спілкувалися й обмінювалися враженнями про зимову відпустку, різдвяні та новорічні свята, ділилися останніми новинами. Було видно, що гравці скучили один за одним: обійми, посмішки, привітання, жартівливе, щире спілкування – усе це було присутнє під час медобстеження. Одні відпочивали на морі, інші у горах, хтось провідував рідних і близьких у рідних містах. Усі набралися позитивних емоцій і сил перед тренувальними зборами та скучили за тренувальною роботою.

Безпосередньо саме медобстеження цього року не відрізнялося від попередніх та було звичним і традиційним. У порядку черги гравці заходили до кабінетів профільних лікарів - невропатолога, терапевта, травматолога, окуліста, лора. Також футболістам зробили кардіограму, УЗД черевної порожнини та серця, вони здали весь спектр аналізів, виміряли тиск та антропометричні дані. Усі пройшли звичайну планову диспансеризацію, що охоплює лабораторні дослідження і ультразвукові, а також консультації вузьких фахівців і денситометрію - вимірювання кількості жиру в організмі.

Гравці пройшли всі кабінети і здали аналізи дуже швидко й організовано. Звісно, контролювали процес проходження медобстеження динамівські лікарі.

Тепер результати обстеження будуть оброблятися протягом кількох днів, після чого їх передадуть клубним лікарям. Інші функціональні дослідження і тести можуть проводитися безпосередньо на клубній базі, для цього там є всі необхідні умови і потрібне обладнання.

У понеділок ввечері динамівці проведуть перше тренування в повному складі на базі в Кончі-Заспі. Відзначимо, що завтра планове медобстеження пройде друга група динамівців. А за кілька днів, а саме 15-го січня,  команда вирушить на збір до ОАЕ, де перший етап підготовки до відновлення сезону триватиме протягом 10-ти днів.

Оцініть матеріал
(18)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Вест Хем – Ліверпуль. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії
Футбол | 27 квітня 2024, 06:21 0
Вест Хем – Ліверпуль. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії

Поєдинок відбудеться 27 квітня о 14:30 за Києвом

Договірний матч в українському футболі? В УАФ розпочали офіційну перевірку
Футбол | 26 квітня 2024, 21:16 20
Договірний матч в українському футболі? В УАФ розпочали офіційну перевірку

26 квітня Металіст обіграв Кремінь 2:1 у 6-му турі Першої ліги у Групі вильоту

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.