Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Кубок світу
|
1727
4

Олена ПІДГРУШНА: «Два промахи на стійці були зайвими»

Українська біатлоністка - про виступ в гонці переслідування

Олена ПІДГРУШНА: «Два промахи на стійці були зайвими»
biathlon.com.ua. Олена Підгрушна

Українська біатлоністка Олена Підгрушна, яка сьогодні святкує день народження, розповіла про гонку переслідування в німецькому Оберхофі.
 
«Дякую всім за привітання (посміхається)! Загалом гонкою задоволена, тому що пройшла її рівномірно. Звичайно, буду аналізувати час, проведений на дистанції і на рубежах. Два промахи на стійці були зайвими. Більше не хочеться допускати таких помилок.
 
Загалом досить непоганий результат, адже стартуваши з п'ятдесят третьої позиції, я закінчила гонку на тридцять дев'ятій. Загалом задоволена, сподіваюся, що далі буде краще!», - сказала Підгрушна.

Оцініть матеріал
(16)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 4
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Вячеслав Самойлов
Даже у белорусов - смазка работала КАК НАДО, они скоростью были НЕ ХУЖЕ конкурентов, а украинцев (когда были рядом) - обгоняли или от них убегали.
Вячеслав Самойлов
Главное мое наблюдение по этим двум дням: у украинцев намного хуже инвентарь (в частности - смазка). В результате (особенно у мужчин) - даже быстрый Прима на КАЖДЫХ 400-500 м дистанции терял от 1-2 до 5-8 секунд ходом - по сравнению с ЛЮБЫМ из норвежцев, и БОЛЬШИНСТВОМ из французов или итальянцев.