Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Іспанія
| Оновлено 09 сiчня 2021, 17:03
1376
0

Атлетіко - Атлетік. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Іспанії (перенесено)

«Матрацники», які лідирують в Прімері, проекзаменують 9-ю команду таблиці

| Оновлено 09 сiчня 2021, 17:03
1376
0
Атлетіко - Атлетік. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Іспанії (перенесено)
Twitter

У суботу, 9 січня, в Мадриді на стадіоні «Ванда Метрополітано» відбудеться матч чемпіонату Іспанії, в якому «Атлетіко» прийме «Атлетік».

Матч Атлетіко – Атлетік був перенесений через погодні умови

«Атлетіко»

Команда Дієго Сімеоне є одноосібним лідером іспанського чемпіонату. Провівши 15 матчів, вона набрала 38 очок. Це на два пункти більше, ніж є в активі у мадридського «Реала», що займає другу позицію в таблиці. До всього, «матрацники» в порівнянні з «галактікос» провели на два матчі менше. Тобто, їхній гандикап за втраченими балами становить солідні 8 очок.

На разі в пасиві у «Атлетіко» лише одна поразка в Примері. 12 грудня у мадридському дербі він поступився на виїзді «Реалу» (0:2). Після того фіаско підопічні Сімеоне йдуть на серії з чотирьох перемог поспіль, обігравши по черзі вдома «Ельче» (3:1), на виїзді «Реал Сосьєдад» (2:0), на своєму полі «Хетафе» (1:0) та в гостях «Алавес» (2:1).

У рідних стінах «атлети» майже невразливі: 7 перемог та 1 нічия у восьми проведених поєдинках. Своїх гостей вони засмутили 19 разів, пропустивши м'яч у свої ворота лише два рази.

«Атлетік»

Команда з Більбао менше тижня тому пережила тренерську рокіровку: Ґаіску Ґарітано на чолі колективу замінив Марселіно Тораль. Новий коуч дебютував в «Атлетику» у відкладеному домашньому матчі 2-го туру проти «Барселони», який грався у мід-вік. Його результат виявився сумним для «басків» - поразка 2:3.

На сьогодні «Атлетік» займає 9 позицію в таблиці чемпіонату Іспанії. Команда має у своєму активі 21 очко після 18 проведених поєдинків. У «червоно-білих» був хороший старт в сезоні, але потім справи стали йти все гірше й гірше. Як наслідок, з кінця листопада вони увійшли в круте піке, провівши 4 матчі без перемог, потім виграли вдома у «Уески» (2:0), але знову продовжили безрадісну серію нічиєю («Вільярреал» - 1:1) та домашньою поразкою від «Реал Сосьєдаду» (0:1).

У прем'єрній грі 2021 року «баски» на рідному «Сан-Мамес» обіграли «Ельче» (1:0), але це не врятувало Ґарітано від звільнення. Ну, а далі була гра з «Барселоною».

Якщо за результатами в домашніх матчах «Атлетік» займає в Прімері-2020/2021 шосте місце (15 очок після 9 матчів), то за показниками на виїзді він лише 19-й (6 очок після 9 зустрічей). Команда може похвалитися однією перемогою, при трьох нічиїх та п'яти поразках.

Історія зустрічей

«Атлетіко» та «Атлетік» провели між собою у чемпіонаті Іспанії 61 матч. На рахунку у «матрацників» 33 перемоги, «Атлетік» виграв у 17 поєдинках. 11 зустрічей завершилися внічию.

У попередньому сезоні-2019/2020 «Атлетіко» на своєму полі домігся над «басками» перемоги з рахунком 2:0. Зустріч у відповідь команд у Більбао завершилася внічию 1:1.

Орієнтовні склади:

«Атлетіко»: Облак, Савич, Феліпе, Ермосо, Тріпп'єр, Коке, Льоренте, Феррейра-Карраско, Жоау Феліш, Лемар, Суарес.

«Атлетік»: Сімон, Капа, Нун`єс, Мартінес, Баленсіага, Маркос, Венседор, Дані Гарсія, Муніаін, Вільямс, Рауль Гарсія.

Прогноз на протистояння

Ми вважаємо, що в цьому матчі переможуть господарі, а тому нашою ставкою буде позиція - П1 з коефіцієнтом 1.59 по лінії Parimatch.

9 січня, субота

«Атлетіко» - «Атлетік»
Мадрид. Стадіон «Ванда Метрополітано». Початок - о 17:15
Пряма ТБ-трансляція – Megogo
Прогноз Sport.ua – 2:1
 
  • 1.59
  • 3.70
  • 7.20
Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Сталося непорозуміння. Орендованому динамівцю не робитимуть операцію
Футбол | 19 квітня 2024, 13:21 0
Сталося непорозуміння. Орендованому динамівцю не робитимуть операцію

Антон Боль травмований, але відновлюється згідно рекомендацій лікарів

«Твій момент, брате». Зірковий гравець Реала розхвалив Луніна
Футбол | 18 квітня 2024, 18:58 0
«Твій момент, брате». Зірковий гравець Реала розхвалив Луніна

Джуд Беллінгем відзначив феноменальну гру українського воротаря

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.