Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна
| Оновлено 06 сiчня 2021, 22:15
848
0

БК Прометей посилився новим американським легіонером

Гравцем команди з Кам'янського став 32-річний Шон Еванс

| Оновлено 06 сiчня 2021, 22:15
848
0
БК Прометей посилився новим американським легіонером
БК Прометей

БК «Прометей» посилився новим американським легіонером. Гравцем команди з Кам'янського став 32-річний Шон Еванс. Президент СК «Прометей» Володимир Дубинський розповів:

«Радий повідомити, що сьогодні, за два дні до відновлення ігор Суперліги 2021 та перед відповідальними іграми в єврокубках у кінці січня, нами підписаний контракт з важким форвардом Шоном Евансом. Шон переходить до нас із грецького чемпіонату, в якому він провів останні 5 років. Після переходу Саші Антипова у «Хімік» і Сергія Приймака в «Миколаїв» нам необхідно було посилення в передній лінії.

Ми сподіваємося, що Шон Еванс допоможе нашій команді в боротьбі за золото чемпіонату та в єврокубках. Шон народився 20 жовтня 1988 року в Філадельфії. Його зріст 203 см і вага 104 кг. Цікаво, що кілька сезонів в Греції він грав разом з Олександром Липовим, і Саша відгукується про нього як про дуже цікавого, сильного і дуже працездатного гравця. Дякуємо Шону за те, що вирішив спробувати себе в українській Суперлізі і приєднався до сім'ї БК «Прометей».

Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.