Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Міжнародні турніри
| Оновлено 06 сiчня 2021, 03:02
3647
3

МЧМ з хокею. Канада - США, Фінляндія - Росія. Прогноз Дмитра Даниленка

Прогноз на два останніх матчі турніру

| Оновлено 06 сiчня 2021, 03:02
3647
3
МЧМ з хокею. Канада - США, Фінляндія - Росія. Прогноз Дмитра Даниленка
twitter.com/IIHFHockey

В ніч з 5-го на 6-е січня відбудеться фінал молодіжного чемпіонату світу в Едмонтоні - золото турніру розіграють збірні Канади і США. Також відбудеться матч за бронзу турніру між Фінляндією і Росією, які поступилися в півфінальних матчах.

Свій прогноз на вирішальні матчі МЧМ-2021 дав нападаючий «Білого Барса» Дмитро Даниленко.

Фінал. Канада - США

У цьому матчі складно виділити фаворита, але все ж канадці виграли всі свої матчі на турнірі і мають більше 20 гравців, задрафтованих в першому раунді на драфті НХЛ. Груповий етап видався нелегкий, але тут добре зіграла як оборона, так і напад. Команда не пропустила жодної шайби - воротар був на висоті. Канада грає в агресивний, швидкий і жорсткий хокей, при цьому добре комбінує і мало помиляється.

Американці теж дуже сильна команда - всі хлопці грають на вищому рівні в основному в університетах і всі також задрафтовані в НХЛ. Команда вміє грати з шайбою, багато комбінацій і красивих розіграшів. Назвав би їх і фінів найшвидшими командами на турнірі. Напад і воротар показують відмінну гру останні матчі, є невеликі помилки в обороні, але, думаю, в фіналі буде менше ризикованих дій, більше боротьби, закидів в зону і накидів на ворота.

Хто буде грати більш раціонально і реалізує свої моменти - той і переможе. Вважаю суперників приблизно рівними.

Матч за третє місце. Фінляндія - Росія

Фаворита виділити також складно - обидві команди будуть битися за медалі і розчаровані минулою грою. У Росії є пару гравців з-за океану і всі, хто грає в Росії, має досвід гри КХЛ, ВХЛ. Плюс у них досвідчений тренер Ларіонов, який знайде, як мотивувати хлопців. Росія любить грати в комбінаційний хокей, намагаючись увійти в зону через пас або скиди на швидкості. Є гравці, як Подколзін, які часто лізуть на ворота, і кожен може забити. Буде багато атак від Росії, тому фінам доведеться диктувати свою гру, не помилятися і грати, як вони вміють, на великих швидкостях і контратаках.

Воротар Аскаров мав складний матч з Канадою, але, думаю, він хоче залишити добрий слід на чемпіонаті і все будуть намагатися допустити якомога менше кидків. З фінами не можна вилучатися. Всі хлопці грають у дорослий і швидкий хокей, шайба на більшості швидко ходить і захисники створюють багато проблем воротареві і часто беруть гру на себе.

Фіни ніколи не опускають руки і грають до кінця, так що Росії не можна зупинятися і потрібно зіграти надійніше. Суперники рівні багато в чому.

Даний прогноз є думкою експерта і не гарантує виграшу в букмекерській конторі.
Оцініть матеріал
(17)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 3
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Archie FireLion
Удачи финнам!
Zport.
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Дмитрий Чвалюк
А где собственно прогнозы?? От уж эксперт.