Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Іспанія
| Оновлено 14 сiчня 2021, 01:23
3172
3

Атлетік - Барселона: прогноз на матч В'ячеслава Грозного

Прогноз експерта на матч другого туру Ла Ліги

| Оновлено 14 сiчня 2021, 01:23
3172
3
Атлетік - Барселона: прогноз на матч В'ячеслава Грозного
twitter.com/FCBarcelona

Відомий український тренер В'ячеслав Грозний дав прогноз на перенесений матч 2-го туру іспанської Ла Ліги «Атлетік» - «Барселона».

«Напередодні «Барса» виграла 1:0 в «Уески». Але в цьому сезоні каталонці грають дуже нестабільно. На це є певні причини. У «Барси» багато проблем. Перша: це зміна тренера, в команду прийшов Рональд Куман зі своєю філософією. Потрібен час, щоб Куман став своїм для цих гравців. Друге: помилка, що вони відпустили Луїса Суареса, який в «Атлетіко» вже який матч забиває важливі переможні м'ячі. Зараз уругваєць кращий бомбардир Ла Ліги. «Барса» втратила класного нападника. Грізманн не став своїм, Дембеле грає мало. Молодь грає нестабільно. Там є здібні хлопці, але потрібен час, щоб вони заграли. Не можна було відпускати Суареса. Це дуже велика помилка. Третій момент: це перевибори президента клубу. Це не може пройти повз команду. Четвертий момент: це Мессі, який, може, більш важливий, ніж перевибори президента. «Барса» з Мессі і без Мессі - це дві різні команди. Не думаю, що Мессі перейде в інший клуб. Якщо він і поїде, то в США в команду Девіда Бекхема. У «Барселоні» Лео свій, його там люблять.

Також «Барса» взяла у «Ювентуса» Пьяніча, а він не грає, як від нього чекали. Дембеле - хороший швидкий футболіст, але він не грає так, як від нього чекають, через футбольний егоїзм. Дембеле часто, перебуваючи в позиції, коли можна віддати пас, пробиває по воротах.

«Барселона» зараз грає дуже нестабільно. У цьому сезоні в гостьових матчах Ла Ліги вони тричі перемогли, один раз зіграли внічию і тричі програли. Зараз «блаугранас» на п'ятому місці і відстають на 10 очок від лідера «Атлетіко», який зіграв на один матч менше. Не думаю, що «Барса» буде боротися за чемпіонство, хоч я з симпатією ставлюся до каталонців. Про це всі знають.

«Атлетік» Більбао - чисто домашня команда, яка практично не програє на своєму полі. Баски завжди славляться своїм характером, своїми вихованцями, для них почуття патріотизму - це не порожній звук. В іграх до матчів у «Атлетіка» самовіддача позамежна.

Парадоксальна річ, але я скажу, що «Атлетік» Більбао у себе на полі не програє «Барсі», хоч в цьому сезоні він жодного разу не грав внічию вдома. Я припущу навіть, що це буде їхня перша домашня нічия в сезоні. «Барса» зараз натужно грає. У каталонської команди нікому забивати. Так, гравець опорної зони Френкі Де Йонг адаптувався, забиває, але він не нападник. «Барсі» потрібен чистий форвард, який буде багато забивати.

«Барселоні» завжди складно грати в Більбао. Вони там часто програють. Тому вважаю, що «Атлетік» в цьому поєдинку не програє каталонцям», - сказав Грозний.

Матч «Атлетик» - «Барселона» відбудеться 6-го січня. Початок зустрічі о 22:00.

Даний прогноз є думкою експерта і не гарантує виграшу в букмекерській конторі.
Оцініть матеріал
(18)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 3
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Manticora
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Limb-Ur
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил