Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Італія
| Оновлено 21 вересня 2021, 22:06
2976
6

Аталанта - Сассуоло: прогноз на матч В'ячеслава Грозного

Прогноз експерта на матч 15-го туру Серії А

| Оновлено 21 вересня 2021, 22:06
2976
6
Аталанта - Сассуоло: прогноз на матч В'ячеслава Грозного
twitter.com/Atalanta_BC

Відомий український тренер В'ячеслав Грозний зробив прогноз на матч 15-го туру італійської Серії А «Аталанта» - «Сассуоло».

«Надскладний матч. «Аталанта» з 22 очками йде сьомою в Серії А. «Сассуоло» з 26 балами розташувався на четвертій позиції.

«Сассуоло» дуже пристойно стартував. Скажу таку цікаву річ: «Сассуоло» в цьому сезоні ще не програвав в гостях. У семи матчах вони п'ять разів перемогли і двічі зіграли внічию, 16 забили і 7 пропустили. Це не просто так. Це дуже організована і швидка команда, яка дуже швидко переходить з оборони в атаку, а також карає суперника за найменшу помилку. У цьому матчі у «Аталанти» можуть бути проблеми. До того ж, між Гасперіні і Гомесом є конфлікт. Природно, аргентинець буде міняти клубну прописку, а Гасперіні буде награвати Маліновського. Не думаю, що Маліновський повернеться до Бельгії. Руслан буде одним з лідерів «Аталанти», ще Міранчук туди включиться.

Якщо «Сассуоло» дуже добре грає на виїзді, то «Аталанта» не дуже добре грає вдома. У Лізі чемпіонів вони жодного разу вдома не перемогли в цьому сезоні. У Серії А вони також поступалися на своєму полі «Вероні» і «Сампдорії».

Звичайно, «Аталанта» заб'є, але у команди є проблеми в обороні і з балансом. Я чомусь думаю, що «Сассуоло» не програє в цьому матчі «Аталанті». Нікого не ображаючи, без Гомеса «Аталанта» трошки інша. Інші футболісти в повній мірі його не замінять. З Маліновським і Міранчуком вони різні гравці. Так, Маліновський здорово стандарти виконує. У цьому плані у нього все чудово. Але Гомес швидше і різкіше. Також він капітан команди і лідер. Але, я так розумію, Гомес перейде в інший клуб і «Аталанті» доведеться щось вигадувати. Якщо «Аталанта» виграє у «Сассуоло», я вважатиму це великою удачею», - сказав Грозний.

Матч «Аталанта» - «Сассуоло» відбудеться 3-го січня. Початок зустрічі о 16:00.


В'ячеслав Грозний – відомий український тренер. Очолював «Ниву» Вінниця, «Дніпро», «Арсенал» Київ, «Металург» Запоріжжя, «Говерлу». Також працював з російським «Тереком», болгарським «Левські», грузинським «Динамо» Тбілісі, казахстанськими «Тоболом», «Іртишем» та «Шахтарем» Караганда.

Даний прогноз є думкою експерта і не гарантує виграшу в букмекерській конторі.
Оцініть матеріал
(15)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 6
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Александр Науменко
Послухай Грозного і став навпаки. Залізобетон.
Виктор Андрущик
При всі повазі до Грозного,це циганський синоптик а не експерт,в нас в Україні їх просто не існує.Одні Шевчуки та ШаПковські,якось так це нині виглядає.
Kevko
Интересно почитать после игры. Результаты прогнозиста равны нулю. Все было совершенно не так
Богдан Саженко
грозний повія мордорська в усі часи
Богдан Саженко
а де новини про контракт Коваленко з Аталантой?