Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 28 грудня 2020, 12:19
12433
0

Atlas Weekend в Буковелі

Щодня з 10:00 до 20:00 буде відкрита DJ-зона із найкрутішою музикою від резидентів Atlas Weekend

| Оновлено 28 грудня 2020, 12:19
12433
0
Atlas Weekend в Буковелі

Відомий світовий формат відпочинку після катання — Apres Ski — тепер і в Україні! Команда Atlas Weekend принесла атмосферу улюбленого фестивалю в гори та створила в Буковелі meeting point. З 25 грудня і аж до кінця сезону всіх фанатів снігу та драйвової музики чекає неймовірна локація просто неба, поруч з сьомим підйомником.

Щодня з 10:00 до 20:00 буде відкрита DJ-зона із найкрутішою музикою від резидентів Atlas Weekend, а додаватимуть сил бар із коктейлями, глінтвейнами та зігріваючими напоями і фудкорт з вуличною їжею.

Європейський формат вечірок Apres Ski вже давно завоював популярність на гірськолижних курортах, але вперше в Україні функціонує така крута локація. Офіційним партнером Atlas Weekend в Буковелі виступає компанія Parimatch. Бренд і раніше підтримував фестиваль і ось тепер вирушив разом із ним в гори, щоб зробити найкрутішу розважальну зону на найкращому гірськолижному курорті України.

Також Parimatch спільно з проєктом Sherp Fun організував на території гірськолижного комплексу Буковель трасу для катання на всюдиходах-амфібіях українського виробництва Sherp. Траса розташована біля етнопарку “Гуцул Ленд” та озера Молодості. 

Вадим Місюра, представник Parimatch: “Parimatch завжди готовий до яскравих колаборацій з іншими брендами. У нас багато спільного з Atlas Weekend. Вони драйвові та запальні, вони - це фестивальний дух України. Ми раді, що цієї зими ми будемо разом заряджати всіх, хто полюбляє активний відпочинок у горах”.

Дмитро Сидоренко, засновник та генеральний директор фестивалю Atlas Weekend: “Коли у березні ми зрозуміли, що не матимемо можливості провести фестиваль Atlas Weekend у 2020 році, то відразу почали думати над активностями, які б підтримували команду та нашу аудиторію у цей час. Так з’явилась думка зробити вечірку Apres Ski у Буковелі, яка згодом переросла у власну постійно діючу зону Atlas Weekend Bar & Apres Ski. І для нас надзвичайно цінно, що компанія Parimatch, яка з цього року є офіційним партнером фестивалю, також підтримує наш проєкт Atlas Weekend Bar & Apres Ski. Ми розраховуємо на плідну багаторічну співпрацю і що всі ви завітаєте до нас на локацію, де зможете отримати максимальне задоволення від відпочинку”.

Джерело Sport.ua
Оцініть матеріал
(7)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.