Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 14 сiчня 2021, 03:45
685
0

Евертон - Манчестер Сіті: прогноз на матч Младена Бартуловича

Прогноз експерта на поєдинок 16-го туру АПЛ

| Оновлено 14 сiчня 2021, 03:45
685
0
Евертон - Манчестер Сіті: прогноз на матч Младена Бартуловича
Твіттер Манчестер Сіті

Капітан «Інгульця» Младен Бартулович зробив прогноз на матч 16-го туру Прем'єр-ліги Англії «Евертон» - «Манчестер Сіті».

«На полі «Гудісон Парк» зустрінуться прямі конкуренти, які борються за найвищі позиції в чемпіонаті Англії. «Іриски» з 29 очками йдуть зараз на другому місці, а «городяни» з 26 балами розташувалися на п'ятій позиції. Перед цим обидві команди перемогли. «Евертон» на виїзді виявився сильнішим за «Шеффілд Юнайтед» (1:0), а «Манчестер Сіті» на своєму полі виграв у «Ньюкасла» (2:0).

Думаю, це буде дуже напружена гра. Поставлю на те, що «Манчестер Сіті» не програє на виїзді. Припускаю, що це буде бойова нічия із забитими м'ячами. Це буде хороша гра, нам буде що подивитися в цьому поєдинку. Але, звичайно, «МанСіті» повинен вигравати в цій зустрічі, якщо він хоче стати чемпіоном Англії в цьому сезоні.

На нас чекає дуже цікава гра з непередбачуваним результатом. Але я все-таки поставлю на те, що команда Хосепа Гвардіоли не програє підопічним Карло Анчелотті», - вважає Бартулович.

Матч «Евертон» - «Манчестер Сіті» відбудеться 28-го грудня. Початок зустрічі о 22:00.


Младен Бартулович - відомий хорватський футболіст, капітан «Інгульця». Більшу частину кар'єри хорватський півзахисник пограв в Україні. Бартулович захищав кольори «Дніпра», «Кривбасу», «Арсеналу» (Київ), «Ворскли», «Карпат» і «Волині». Також 34-річний хавбек пограв за хорватський «Хайдук» і польський «Медзь».

Даний прогноз є думкою експерта і не гарантує виграшу в букмекерській конторі.
Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.