Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 27 грудня 2020, 02:26
664
0

Олександрія взимку не планує серйозне посилення складу

Наставник Володимир Шаран буде сподіватися на молодих гравців

| Оновлено 27 грудня 2020, 02:26
664
0
Олександрія взимку не планує серйозне посилення складу
fco.com.ua

Тренер «Олександрії» Владаімір Шаран підтвердив, що взимку клуб не планує серйозне посилення складу і зробить ставку на молодих виконавців.

«Аналізуючи першу частину чемпіонату, тренерський штаб дійшов висновку щодо необхідності омолодження основного складу команди. Такої самої точки зору дотримується і почесний президент клубу Сергій Кузьменко. Ми обговорювали з ним це питання  під час підсумкової зустрічі».

«У нашій молодіжці є досить перспективні гравці, які можуть підсилити основу, деяких ми вже залучали, коли був COVID. Але для оновлення команди ми вимушені будемо розпрощатися з деякими гравцями. Плануємо, що п’ять футболістів залишать наш клуб. Я ще нікому не озвучував ці прізвища, поки хочу особисто поговорити з хлопцями».

«Загалом, у нас достатньо гравців — особливо у ланці захисту, є також непогані нападники з молодіжного складу, яких будемо залучати. Тому серйозного підсилання не плануємо, хіба що це може бути 1-2 гравці атакувальної ланки. А так, працюватимемо над зміною тактичної схеми», - сказав Шаран.

Оцініть матеріал
(6)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.