Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

CS2
| Оновлено 23 грудня 2020, 16:17
656
0

Директор NAVI: «На всіх турнірах сезону ми стабільно заходили в топ-4»

Євген Золотарьов підвів підсумки 2020-го року

| Оновлено 23 грудня 2020, 16:17
656
0
Директор NAVI: «На всіх турнірах сезону ми стабільно заходили в топ-4»
NAVI. Євген Золотарьов

CEO Natus Vincere Євген Золотарьов висловився про результати складу клубу з CS:GO.

«Не дивлячись на заміну на самому старті сезону, рік починався дуже багатообіцяюче: ми посіли друге місце на GGBET Ice Challenge, після чого виграли регулярний сезон Blast Spring і взяли суперпрестижний титул переможців IEM Katowice і перше місце в рейтингу HLTV (вперше з 2018 року). Незважаючи на вже порожні трибуни, всю серйозність того, що відбувається в світі, ми в повній мірі ще не усвідомлювали і здавалося, що після дуже складного 2019-го, який, можна сказати, був роком повної планової перебудови команди, 2020 рік буде роком нашої домінації.

Проте в онлайні ми практично відразу зіткнулися з проблемами: спочатку не супервдало виступили в регулярному сезоні проліги, а потім і зовсім не пройшли груповий етап першого RMR-турніру. Само собою, ми не підозрювали, як саме ми програли на Road to Rio, і це був дуже важкий момент в історії команди, коли ми дійсно були близькі до прийняття кадрових рішень. В результаті ростер отримав ще один шанс, яким, можливо і не в повній мірі, але скористався. Ми зуміли підлаштуватися під онлайн, впевнено виграли наступний RMR і, за винятком ESL One Cologne, на всіх турнірах сезону стабільно заходили в топ-4.

Напевно, у вболівальників, як і у нас самих, залишився осад від прикрих поразок у двох фіналах, коли ми вели в рахунку 2-0 проти Astralis і Team Vitality, але, мабуть, це той досвід, який ми повинні були отримати, щоб стати сильнішими. У будь-якому випадку хочу подякувати хлопцям, і особливо тренера-бритву, за роботу, її було зроблено дійсно багато», - написав Золотарьов.

Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.