Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Італія
| Оновлено 03 сiчня 2021, 12:06
720
0

Мілан - Лаціо: прогноз на матч Младена Бартуловіча

Відомий хорватський футболіст дав прогноз на матч Серії А

| Оновлено 03 сiчня 2021, 12:06
720
0
Мілан - Лаціо: прогноз на матч Младена Бартуловіча
Sports Mole

Капітан «Інгульця» Младен Бартуловіч зробив прогноз на матч 14-го туру італійської Серії А «Мілан» - «Лаціо».

«Мілан» після серії перемог зіграв дві нічиї з «Пармою» і «Дженоа», а потім зміг взяти три очки в непростому виїзному поєдинку проти «Сассуоло». Тим самим, у підопічних Стефано Піолі повернулася переможна смуга, що дозволило «россонері» вийти на перше місце в Серії А. Це позитивно впливає на міланську команду, яка знаходиться в хорошій формі і в хорошому тонусі. Думаю, в цій грі з «Лаціо» міланці можуть здобути перемогу. Але зробити це буде важко, оскільки римляни - це теж гранд італійського футболу. «Лаціо» Сімоне Індзагі на підйомі, тому що вперше за довгий час команда вийшла до плей-оф Ліги чемпіонів.

У свою чергу, тіфозі «Мілана» сподіваються на те, що незабаром повернеться шведський форвард Златан Ібрагімович, який набрав божевільну форму в цьому сезоні. Фанати вірять в те, що після травми Ібра продовжить їх радувати голами і відмінною грою! Те ж саме скажу і про хорватського форварда міланської команди Анте Ребича. Сподіваюся, що найближчим часом він відновиться від травми і також, як Златан, допоможе своїй команді добиватися успіхів. Я, як уболівальник «Мілана», сподіваюся на те, що «россонері» переможуть «Лаціо» і в цьому сезоні завоюють Скудетто», - сказав Бартулович.

Матч «Мілан» - «Лаціо» відбудеться 23-го грудня. Початок зустрічі о 21:45.


Младен Бартулович - відомий хорватський футболіст, капітан «Інгульця». Більшу частину кар'єри хорватський півзахисник пограв в Україні. Бартулович захищав кольори «Дніпра», «Кривбасу», «Арсеналу» (Київ), «Ворскли», «Карпат» і «Волині». Також 34-річний хавбек пограв за хорватський «Хайдук» і польський «Медзь».

Даний прогноз є думкою експерта і не гарантує виграшу в букмекерській конторі.
Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.