Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Професійний бокс
| Оновлено 22 грудня 2020, 11:45
19434
13

Теофімо ЛОПЕС: «Ломаченко? Та пішов він. Він знає, що програв»

Американський боксер відповів на слова українця про їхній поєдинок

| Оновлено 22 грудня 2020, 11:45
19434
13
Теофімо ЛОПЕС: «Ломаченко? Та пішов він. Він знає, що програв»
Skysports.com

Абсолютний чемпіон світу в легкій вазі Теофімо Лопес відреагував на слова Василя Ломаченка. Нагадаємо, що українець заявив, що суддівство в їхньому бою було упередженим. Також Ломаченко не визнав своєї поразки.

«Ломаченко? Та пішов він ***. Я не знаю, що ще сказати, коли мова заходить про це. Вибачте за мої слова, давайте тепер будемо стежити за виразами. Виправдання Ломаченка? Він знає, що програв. Я думаю, що зараз він просто все трощить, намагаючись знайти що-небудь і все відразу.

Справа в тому, що ми говоримо про людину, яка не програвала. У нього всього дві або три поразки за кар'єру в майже 500 боях. Я вважаю, що йому буде дуже важко проковтнути цю пігулку», - сказав Лопес.

Нагадаємо, 17 жовтня Ломаченко поступився Лопесу одноголосним рішенням суддів. Минулого тижня українець дав велике інтерв'ю, в якому висловився про можливий реванш із Лопесом.

Оцініть матеріал
(175)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

ЧС з хокею. Ситуація збірної України перед останнім туром
Хокей | 02 травня 2024, 15:11 3
ЧС з хокею. Ситуація збірної України перед останнім туром

Команда готується до останнього матчу турніру

Англійський гранд вийшов у Лігу чемпіонів 2024/25 після перемоги Челсі
Футбол | 03 травня 2024, 07:01 1
Англійський гранд вийшов у Лігу чемпіонів 2024/25 після перемоги Челсі

«Ліверпуль», незважаючи на втрату шансів на титул АПЛ, зумів виконати завдання мінімум

Коментарі 13
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
ihor5777
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Faboth Dangerous
Они тоже знают что победили можно сказать даже благодаря стечению обстоятельств. Коронавирус,травма и т.д Аруму выгодно что его боец станет абсолютным чемпионом в 23. На нём можно срубить ещё денег, раскрутить хорошие бои. Думаю без его руки тут не обошлось. Я не настаиваю чтобы считать то что я написал правдой, или истинной. Это всего лишь моя точка зрения
deguk
Немного Лопес странный. "Если любишь - отпусти". Уже б на его месте, кто-то другой говорил бы сколько можно про это спрашивать, и давайте обсуждать следующих соперников. Такой молодой, такой голодный к новым вызовам, но уже второй месяц вспоминает как победил Ломаченко. Лучше бы о боях с Хейни и Джервонте говорил
pike1
ну прав Лопес насчет пилюли, не очень хочеться признавать поражение при том что их за всю карьеру профи и любительской всего-то на пальцах одной руки посчитать можно
turist86
По ходу поєдинку Лопес викинув в два рази більше ударів, ніж його суперник - 659 проти 321. При цьому точність попадань американця склала лише 28% - лише 183 його удари досягли мети. А ось Ломаченко влучив у ціль 141 раз (точність - 44%).
На рахунку Лопеса більше потужних ударів - 364, з яких точними виявилися 148. Ломаченко ж завдав 172 потужних удари, з яких цілі досягли 78. Що стосується ударів по корпусу, то українець вдарив 20 разів, а американець - 34.
https://sport.ua/uk/news/508337-lomachenko-lopes-statistika-udarov
bullyUA
Ну послали ваську... и пусть канает... . Гордыня страшный грех. Сам наотрез отказался от реванша. Теперь пусть выслушивает как его посылают. Впрочем, послать ватника дело благородное. Респект Фиме.
Вова Чертрогатый
я считаю что проигрыш Ломаченко это маркетинг, чтобы дорого продать реванш... и стороны уже начали разогревать публику на реванш
Barsa2019
Вася точно не проиграл! Чепушило этот Лопес, как быстро запрыгнул на вершину, так же надеюсь и свалится оттуда вместе с папиком- балаболом своим
johndow
Он-то проиграл, но без реванша с Фимой его карьера не будет полноценной. Вот только на реванш пусть выходит полностью подготовленным и здоровым - даже если проиграет, то останется просто парнем, не осилившим новый вес.