Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Кубок англійської ліги
| Оновлено 23 грудня 2020, 11:36
1588
0

Евертон - Манчестер Юнайтед. Прогноз і анонс на матч Кубка англійської ліги

Битва за вихід у півфінал

| Оновлено 23 грудня 2020, 11:36
1588
0
Евертон - Манчестер Юнайтед. Прогноз і анонс на матч Кубка англійської ліги
premierleague.com

У середу, 23-го грудня, в Ліверпулі на стадіоні «Гудісон Парк» в рамках матчу 1/4 фіналу Кубка англійської ліги місцевий «Евертон» прийме «Манчестер Юнайтед».

Кубок англійської ліги вважається третім за престижністю турніром в країні після чемпіонату і Кубка Англії. Багато хто не ставлять його в пріоритет і виставляють другі склади, проте, якщо команди доходять до такої стадії турніру, як чвертьфінал, то вже намагаються його виграти, оскільки до фіналу рукою подати. Тому кожен поєдинок є вирішальним і непередбачуваним.

«Евертон»

«Іриски» підходять до цього протистояння в чудовому настрої. Команда Карло Анчелотті виграла останні три матчі у дуже непростих команд - «Челсі», «Лестера» і «Арсеналу». Правда, до цього були поразки від «Лідса» і нічия з «Бернлі», однак про них вже ніхто не пам'ятає. Останні результати команди з Ліверпуля дозволили їй знову вклинитися в боротьбу за Лігу чемпіонів. Зараз «Евертон» має в своєму активі 26 очок і йде четвертим в турнірній таблиці Прем'єр-ліги.

Шлях «Евертона» до чвертьфіналу Кубка англійської ліги був досить простим. Підопічні Анчелотті без особливих проблем розібралися з «Солфордом», «Флітвудом» і «Вест Хемом». Зараз, звичайно ж, на них чекає найсерйозніше випробування.

Аллан, Жан-Філіп Гбамен, Фабіан Делф і Лукас Дінь не допоможуть «ірискам» в цій грі через ушкодження. Також під питанням знаходиться участь у зустрічі Хамеса Родрігеса.

«Манчестер Юнайтед»

У «червоних дияволів» останнім часом також все добре. Манкуніанці виграли останні дві гри АПЛ у «Шеффілда» і «Лідса», набрали 26 очок і піднялися на третє місце в турнірній таблиці. При цьому, підопічні Оле-Гуннара Сульшера відстають на п'ять очок від лідируючого «Ліверпуля» і мають гру в запасі.

Єдиним розчаруванням для «Манчестер Юнайтед» в цьому сезоні є виступ в Лізі чемпіонів. Команда не змогла пройти груповий етап і вилетіла в Лігу Європи, де зустрінеться з «Реалом Сосьєдад». Здається, що реабілітацією за невдалий виступ у Лізі чемпіонів буде тільки перемога в Лізі Європи і чемпіонаті Англії.

На шляху до 1/4 фіналу «червоні дияволи» з однаковим рахунком 3:0 на виїзді здолали «Лутон Таун» і «Брайтон». З огляду на успішний виступ манкуніанців у гостьових матчах, те, що гра пройде на полі «Евертона», може їм піти навіть на користь.

Історія зустрічей

Суперники виходили на поле один проти одного вже 206 разів. Відчутна перевага на боці «Манчестер Юнайтед», який виграв 90 матчів. На рахунку «Евертона» 69 перемог. Ще 47 зустрічей завершилися внічию.

В рамках 8-го туру поточного сезону АПЛ «Манчестер Юнайтед» на виїзді здолав «Евертон» з рахунком 3:1. На дубль Бруно Фернандеша і гол Едінсона Кавані господарі відповіли лише голом престижу у виконанні екс-хавбека «Шахтаря» Бернарда.

Орієнтовні склади:

«Евертон»: Пікфорд, Холгейт, Міна, Кін, Годфрі, Дукуре, Девіс, Коулмен, Річарлісон, Сігурдссон, Тосун.

«Манчестер Юнайтед»: Де Хеа, Теллес, Магуайр, Ліндельоф, Ван-Біссака, Фред, Погба, Матіч, Грінвуд, Фернандеш, Кавані.

Прогноз на протистояння

Ми вважаємо, що цей поєдинок завершиться перемогою гостей, а тому нашою ставкою буде позиція – П2 з коефіцієнтом 2.10 по лінії Parimatch.

23 грудня, середа

«Евертон» – «Манчестер Юнайтед»
Ліверпуль. Стадіон «Гудісон Парк». 22:00
ТБ-трансляція на телеканалі «Setanta Sports»
Прогноз Sport.ua — 1:2
 
  • 3,35
  • 3,80
  • 2,10
Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Як Лунін відреагував на гру Кепи, який вийшов замість нього у старті Реала
Футбол | 27 квітня 2024, 08:43 3
Як Лунін відреагував на гру Кепи, який вийшов замість нього у старті Реала

Український воротар вперше за 16 матчів залишився на лаві для запасних

Реал відмовився виконувати важливе побажання Луніна. Андрій залишить клуб?
Футбол | 27 квітня 2024, 09:42 16
Реал відмовився виконувати важливе побажання Луніна. Андрій залишить клуб?

«Королівський клуб» не хоче платити українцеві бажану зарплату

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.