Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 21 грудня 2020, 15:39
10737
52

Сергій СИДОРЧУК: «Розписали так, мовляв, я ледь не вбив Корнієнка»

Півзахисник «Динамо» вважає, що дискваліфікація була занадто суворою

| Оновлено 21 грудня 2020, 15:39
10737
52
Сергій СИДОРЧУК: «Розписали так, мовляв, я ледь не вбив Корнієнка»
ФК Шахтар Донецьк

Капітан київського «Динамо» Сергій Сидорчук прокоментував свій фол на Вікторові Корнієнку, за який отримав три матчі дискваліфікації.

- Які висновки ви зробили після недоречного підкату на адресу Віктора Корнієнка?
- Недоречного, вважаєте?

- Було видно, що Корнієнко швидше на м'ячі, ніж ви...
- Бачите, як думки різняться. З моєї «дзвіниці» здавалося інакше - зокрема, що я встигну вибити м'яч. У мене був намір зіграти в м'яч і зіграти чисто. Рядовий ігровий епізод. Я навіть зараз так вважаю, переглянувши не раз повтор. Це був динамічний епізод, якісь частки секунди, а ви оцінюєте епізод тільки за кінцевим підсумком. Немає сумніву, що жовта картка заслужена. Чи червона? Питання.

 

Я не можу не торкнутися теми суддівства. Для мене це болюча тема. Великі інтерв'ю я рідко даю, а тому хочу детально висловитися - те, про що накипіло.

По-перше, для мене загадка, чому за фол Кане проти Лєднєва дають дві гри, а мені три. Я просто не розумію логіки рішень КДК. Я хочу, щоб вони пояснили, чому фол Кане менш небезпечний, ніж мій.

Коли мене травмує Цвек, йому теж дали три матчі, але ви порівняйте його фол з моїм! Небо і земля. І ніхто не ходив і не кричав, що футболіст може закінчити кар'єру.

Тут же я в свою адресу почув одні звинувачення з боку відомого всім каналу (слова коментатора каналів «Футбол» Кирила Круторогова - прим.). Більшого абсурду сказати не можна було - щоб футболіст завершив кар'єру через те, що підвернув гомілкостоп?!

Якщо розбирати епізод, я лише посприяв до можливого нанесення травми. Я влучаю йому в ногу, і вона у нього ставиться неправильно. Такий момент може статися з кожним. Футбол - контактна гра. Мені не подобається подача інформації. Розписали так, мовляв, я ледь не вбив людину, - сказав Сидорчук в інтерв'ю журналу «Футбол».

Оцініть матеріал
(95)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 52
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Remark
Не в обиду Сидорчуку, он норм парень, но иногда мне кажется, что он и бывают подобного рода футболисты, или тупые или слепые!
Ну чистейшая красная, о чем он ещё спорит!?
Не успевает он уже ни#@я. Два чела за которых в каждом матче переживаешь по поводу красных - это он и его друг психованный.
Задумался бы уже сам, чё так часто он жк получает. Наверно ж не с проста?
П. С. Почему ему 3 матча, а афроамериканцу 2, тут хз чё сказать. Наверно посчитали, что в ситуации Сидорчука было все на большой скорости и получение травмы было более серьезнее.
dgurkis
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
yatsiykvova
Сідр ти костолом, дивись ще відео-нога твоя у повітрі, а не по газону - клоун
bzzzzz
"С моей «колокольни» казалось иначе..." в том то и дело что в голове колокольня...
В каком месте он там успевал, понять не могу. Надо иногда головой думать когда в такие подкаты идешь. Я еще понимаю если бы там выход 1 на 1 на вратаря был...
nabooo
Мне запомнилось высказывание какого-то тренера: "если ты идешь в подкат, будучи ЦЗ или опорником, значит что-то ты изначально неправильно оборонялся". Посмотрим на игру опорников топ-клубов: перехваты за счет позиционных ходов или действий команды, подкаты огромная редкость. Зачем было полкполя нестись, чтобы вытворить такую дичь? Ну а про качество подката и его опасность вообще не вижу смысла дискутировать. Искренне считал Сидорчука более взвешенным человеком.
keegan
Лучше бы просто промолчал,все видели,а ему кажется,человеку ногу тупо отрвать-это игровой эпизод
Turnok
Интересное кино, он оказывается не считает себя виноватым.
Александр Пересадько
Канал Футбол конечно бесит своей не адекватностью,НО Сидорчук ,какой ты бронелобый,у тебя это что ли первый раз!!!Вывод не делает,Дибил одним словом.Бери Гармаш и на дурочка прокапатся.
elfin folomkin
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
JekFunyy
Да хули тут спорить . Чистая красная!
Trollface
Есть два красных гвардейца Сидорчук и Гармаш. Один решил подраскинуть мозгами.
roman75zpr
Вот чем-то напоминает водителя, который хочет проскочить на "желтый", потому что ему кажется, что он "успеет", а когда не успевает, ни чувствует своей вины...Это какая-то патология
vitek-kherson
....."а вы оцениваете эпизод только по конечному итогу"- У Корниенко серьезная травма, а ты дебил лепишь ХЗ
88serhiiO
Сидор ще той костолом, а Корнієнку здоров'я, показував не погану гру у підключенні до атаки, що не властиво нашим захисникам.
ВВВ
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
ihor5777
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
sv_2000
На счет Кане согласен с Сидорчуком... Фол его поопаснее выглядит, но наказали его меньше. Также согласен с ним на счет ВАР. Но вот с его трактовкой своего нарушения не согласен. Грубый фол, тянет на красную 100% В динамике на большой скорости от души въехал в голеностоп...
Mykola_nik
Хороший футболіст це - той хто думає щоб забити гол і виграти... а не когось покалічити...і підвести свій колектив... А Сидорчук і Гармаш це діагноссс
JekFunny
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
GREEN DAY belokon
Все по делу, и поднял правильные вопросы. Сидорчука не оправдываю ни в коем случае. Эпизод с Корниенко игровой, но там очень сложно на такой скорости было сыграть в мяч, так что Сидорчук осознано шел на фол, хоть и без намеренья нанести травму.
Но опять же, вопросы поднятые вполне резонные, посмотрите на фолы Кане и Цвека!