Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Гандбол
| Оновлено 20 грудня 2020, 20:49
1383
1

Тренер Мотора: «Ми віддаємо ініціативу, і успішно наздоганяємо суперника»

Гінтарас Савукінас відзначив хорошу гру воротаря запорожців Геннадія Комка

| Оновлено 20 грудня 2020, 20:49
1383
1
Тренер Мотора: «Ми віддаємо ініціативу, і успішно наздоганяємо суперника»
ГК Мотор. Гінтарас Савукінас

У перенесеному матчі 5-го туру на домашньому майданчику запорізький «Мотор» мінімально обіграв «Нант» з Франції – 29:28. Українська команда здобула 6-ту перемогу поспіль і на мажорній ноті завершила 2020 рік.

Гинтарас Савукінас, головний тренер «Мотора»:

– Дякую «Нанту» за хорошу і чесну гру. Я вітаю «Мотор» з черговою перемогою з мінімальною перевагою. Наші ігри розвиваються за схожим сценарієм, по ходу гри ми якимось чином віддаємо ініціативу суперникам, але потім маємо силу все-таки наздогнати опонента і переломити хід гри в кінці зустрічі. Це показує, що команда має хороший внутрішній дух і характер, що дозволяє у важливий момент робити результат в нашу користь.

Сьогодні успішно повернувся не тільки на майданчик, а й повернув команду в гру, наш воротар Геннадій Комок, який після тривалого часу провів першу гру в Лізі чемпіонів. І це дало велику мотивацію всій команді. Зі свого боку я хочу побажати удачі «Нанту» в подальших іграх.

Геннадій Комок, воротар «Мотора»:

– Дякую суперникам за гру. Ми дуже добре почали, потім трохи провалилися на початку другого тайму але, слава Богу, зуміли надолужити згаяне і вийти вперед. А головне, ми змогли зберегти свою перевагу до фінального свистка.

Альберто Ентрерріос, головний тренер «Нанта»:

– Перш за все, хочу привітати команду «Мотор» з перемогою. В черговий раз ми граємо з запорізькою командою і черговий раз ми не можемо їх перемогти. Це вже наша шоста зустріч із цією командою, і ми ніяк не можемо її обіграти. Цей матч ми почали не дуже вдало, ми почали поступатися. Команда більше грала серцем, ніж головою, і більше давали упор на фізику, ніж на тактику. Ми багато бігали, боролися, але у нас не все виходило. Ми знайшли свою гру десь під кінець першого тайму.

У другій половині у нас почалося все краще виходити, ми вийшли вперед на три м'ячі. Однак у цей відповідальний момент емоції взяли верх і упустили нитки гри. «Мотор» цим скористався, дуже добре зіграв в кінцівці Пуховський. Також ми не змогли реалізувати багато виходів сам на сам і програли цей момент з воротарем. Ми хотіли дуже сильно виграти, ми намагалися, але в кінці нам пощастило менше.

Адріан Фігерас, лінійний «Нанта»:

– Я вітаю «Мотор» з перемогою. Це хороша команда з величезним досвідом. Ми намагалися грати проти суперників і швидкий центр, і контратаки. Але, на жаль, у нас не все вийшло. Я думаю, «Мотор» грав ненабагато краще за нас, але більш ефективно. Тому і підсумок гри залишився за опонентами.

Оцініть матеріал
(9)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
roman75zpr
В гандболе, как и в баскетболе как-то часто слышишь, что проигравшие поздравляют победителей. Но в футболе - единичные случаи, но часто кого-то обвиняют (судей и т.д.), деньги что-ли людей так портят