Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Гандбол
| Оновлено 20 грудня 2020, 13:52
2703
0

Мотор – Нант. Прогноз і анонс на матч Ліги чемпіонів

Запоріжці завершують ігровий рік в єврокубковому турнірі

| Оновлено 20 грудня 2020, 13:52
2703
0
Мотор – Нант. Прогноз і анонс на матч Ліги чемпіонів
eurohandball.com

Поєдинок «Мотор» - «Нант» відбудеться у неділю, 20 грудня, в Запоріжжі. Початок зустрічі у ПС «Юність» о 14.30. В прямому ефірі матч покаже телеканал «Спорт 1».

Після непростої перемоги над хорватським «Загребом», яка зробила шанси «Мотора» на вихід до плей-оф більш ніж відчутними, чемпіонам України належить гідно завершити першу частину лігочемпіонських баталій і піти на зимову перерву. Суперник у підопічних Гінтараса Савукінаса буде непростий - віце-чемпіон Франції «Нант», який постарається взяти реванш за сенсаційну поразку півторатижневої давнини.

Перший поєдинок між українським і французьким клубами пройшов в дуже впертій боротьбі. По ходу першого тайму «Нант» впевнено лідирував в рахунку, а відставання чемпіонів України становило п'ять м'ячів. Але ближче до закінчення першої тридцятихвилинки запоріжці зуміли вирівняти гру і на перерву команди пішли за рівного рахунку - 18:18. У другому таймі жодній з команд не вдавалося зробити вирішальний ривок, але більшу частину ігрового часу лідирували суперники українського клубу. Кардинальний перелом настав під завісу поєдинку, коли «Мотор» спочатку зрівняв рахунок, а трохи пізніше і зовсім вийшов вперед. Французи зробили відчайдушну спробу наздогнати нашу команду, але перемога залишилася за підопічними Гінтараса Савукінаса - 32:31.

Найрезультативнішим гравцем у французькому поєдинку став білоруський лінійний «Мотора» В'ячеслав Бохан, який сім разів засмутив суперників, ще п'ять результативних кидків у скарбничку української команди додав правий крайній Артем Козакевич. У складі «Нанта» частіше за всіх засмучували запоріжців розігруючий Аймерік Мінн і головна зірка клубу - північномакедонський правий напівсередній Кірілл Лазаров, на рахунку яких по шість закинутих м'ячів.

Перемога над французами дозволила запоріжцям закріпитися в середині турнірної таблиці і створила для чемпіона України необхідний відрив від непрохідного сьомого місця, а подальша вікторія над хорватським «Загребом» і зовсім підтягла «Мотор» до лідируючої групи своєї вісімки. На даний момент запоріжці ділять третє-четверте місця з данським «Ольборгом» і знаходяться на безпечній відстані від своїх переслідувачів.

Що ж до французького клубу, то у них основні баталії ще попереду. Підопічним іспанського головного тренера Альберто Ентрерріоса ще належить зіграти обидва поєдинки з хорватським «Загребом» і провести домашню зустріч зі словенським «Цельє». Саме ці матчі і стануть для французів ключовими з точки зору боротьби за плей-оф.

Група В. Турнірна таблиця.

Варто зазначити, що для українського і французького клубів майбутня гра буде вже шостою дуеллю в рамках Ліги чемпіонів. Причому, у всіх попередніх поєдинках фаворитом вважався «Нант». Але, схоже, запоріжці є вкрай незручним суперником для топового французького клубу. За проведені раніше п'ять поєдинків незмінні чемпіони України останніх сезонів двічі зіграли внічию з «Нантом» на домашньому паркеті, а у виїзних зустрічах і зовсім раз по раз дивували гандбольних фахівців, здобувши три перемоги в трьох поєдинках.

Мало чим відрізняються передматчеві розклади і перед недільною дуеллю. Французи є фаворитом матчу за котируваннями букмекерів і з огляду на силу ростера «Нанта» в такому стані речей немає нічого дивного. Але запоріжцям не звикати засмучувати своїх суперників перебуваючи в положенні андердога. Можливий позитивний результат (а до такого сміливо варто приписати і нічию) може підвести яскраву риску під впевненими виступами «Мотора» в першій частині Ліги чемпіонів.

Прогноз Sport.ua: нічийний результат.

Sport.ua проведе текстову трансляцію поєдинку «Мотор» - «Нант».

 
  • 2.464
  • 9
  • 1.84
Зробити ставку
 
  • 2.53
  • 8.90
  • 1.78
Зробити ставку
 
  • 2.55
  • 8.00
  • 1.80
Зробити ставку

Оцініть матеріал
(21)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Куртуа одним словом охарактеризував Луніна після перемоги Реала над МанСіті
Футбол | 18 квітня 2024, 01:50 1
Куртуа одним словом охарактеризував Луніна після перемоги Реала над МанСіті

Тібо опублікував короткий твіт після матчу-відповіді 1/4 фіналу Ліги чемпіонів

ВІДЕО. Без емоцій. Як Лунін відреагував на перемогу Реала в суперматчі у ЛЧ
Футбол | 18 квітня 2024, 07:21 9
ВІДЕО. Без емоцій. Як Лунін відреагував на перемогу Реала в суперматчі у ЛЧ

Андрій став героєм королівського клубу в серії пенальті проти Манчестер Сіті

Socca: курс на Кубок Європи 2024
Інші види | 18.04.2024, 11:20
Socca: курс на Кубок Європи 2024
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.