Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 20 грудня 2020, 07:53
1694
1

Саутгемптон – Манчестер Сіті. Прогноз на матч чемпіонату Англії

Подовження контракту з тренером, поки що, не приносить прибутку

| Оновлено 20 грудня 2020, 07:53
1694
1
Саутгемптон – Манчестер Сіті. Прогноз на матч чемпіонату Англії
mancity.com

Результат виступу «городян» в грі минулого туру проти «Вест Бромвіч» (1:1) – справжнє розчаування. Після невиразної гри в дербі Манчестера очікувалося, що колектив Гвардіоли зможе набрати необхідні три очки, проте відбулася чергова осічка. Уже сьома на старті нового сезону. У «Сіті» був шанс здобути певною мірою «легкі» очки, але тепер їх доведеться в прямому сенсі слова вигризати на поле «святих», де «місячним котам» ніколи не бувало просто.

«Саутгемптон»

Амбіції колективу Ральфа Хазенхюттля на старті нового сезону знайшли досить чітку реалізацію у вигляді місця в проміжній зоні єврокубків. Більш того, команда з графства Гемпшир уже встигла відчути себе в ролі лідера чемпіонських перегонів, але на подальший розвиток успіху їх не вистачило. Та й немає ​​нагальної потреби у «святих» стрибати на кілька сходинок уперед у своєму розвитку, що тим більше було б дивно побачити за прагматичного німецького фахівця на чолі клубу.

Для того, щоб утримуватися в зоні топ-4 команд країни, і це логічно, необхідно набирати максимум можливих очок у кожному наступному поєдинку. Із цим виникли певні проблеми у «Саутгемптона» в кінці осіннього періоду, але потім, були здобуті чергові дві перемоги. Що якісно відрізняє нічию з рахунком 1:1 від команди Хазенхюттля в грі проти «Арсеналу» в минулому турі, від аналогічного результату їхнього майбутнього суперника, запитаєте Ви? Все дуже просто – день перемоги «святих» на «Емірейтс» спокійно може стати повноцінним локальним святом, у той час як команда Гвардіоли раніше повсякчас устигала зайвий раз підбити «Вест Бромвіч».

«Манчестер Сіті»

У це складно повірити, але так воно і виходить, що команда, яка поступилася лише в двох поєдинках нового сезону (та ще й проти агресивних суперників у їхні топ-формі), критикується фанатами і експертами нині, можливо, трохи менше, ніж лондонський «Арсенал». «Городяни» не можуть показати стабільну серію хоча б із чотирьох перемог поспіль, що серйозно б'є по їхнім амбіціям зайняти місце в лідируючій групі команд.

Дев'яте місце в турнірній таблиці перед фактичним закінченням першої третини вкрай важкого сезону, у якому перевести дух не буде можливості... У «Сіті» немає іншого вибору, крім як викладатися на повну в період перед Різдвом.

Рятує колектив Гвардіоли щільність у турнірній таблиці англійської Прем'єр-ліги. Якщо взяти навскидку, то вісім очок відставання від «Ліверпуля», лідера гонки, виглядають не так вже й страшно, але сім вищих колективів, до яких можна додати і «червоних», так не вважають. У рамках майбутнього вік-енду буде декілька прямих зіткнень між конкурентами «Манчестер Сіті». Біда полягає в тому, що в одному з подібних братимуть участь і самі «городяни».

Статистика

Попередня зустріч між командами проходила на полі «Саутгемптона», і завершилася перемогою «святих» з рахунком 1:0.

«Манчестер Сіті» в попередніх п'ятнадцяти матчах пропустив лише шість м'ячів, більшість із них (5) припали на осінній період, у той час як п'ять ігор у грудні завершилися лише з одним пропущеним голом для команди Гвардіоли.

У 8 з 10 випадків очного протистояння між командами «Саутгемптон» не відпускав суперників із поля без голу в своєму виконанні, а в поточному сезоні команда Хазенхюттля з 25-ма м'ячами входить до числа найбільш результативних в АПЛ.

Орієнтовні склади

«Саутгемптон»: Маккарті – Бертран, Беднарек, Вестергор, Волкер-Пітерс – Волкотт, Ромеу, Ворд-Праус, Армстронг – Інгс, Адамс.

«Манчестер Сіті»: Едерсон – Менді, Діас, Аке, Канселу – Гюндоган, Родрі – Стерлінг, де Брюйн, Фоден – Жезус.

Прогноз на матч

Ми вважаємо, що в цій зустрічі «Манчестер Сіті» буде намагатися здобути бажану перемогу, проте господарі поля не дозволять їм цього занадто легко домогтися. У таких умовах, ставка «Саутгемптон. Фора (+1)» за 2,08 від Parimatch виглядає дуже непоганою пропозицією.

19 грудня, субота

Саутгемптон – Манчестер Сіті
Саутгемптон. «Сент Меріс». 17:00
ТБ-трансляція на телеканалі «Setanta»
Прогноз Sport.ua — 2:1
 
  • 6.01
  • 4.63
  • 1.51
Оцініть матеріал
(7)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Томас ТУХЕЛЬ: «У першому таймі була шахова партія»
Футбол | 18 квітня 2024, 03:53 1
Томас ТУХЕЛЬ: «У першому таймі була шахова партія»

Головний тренер Баварії прокоментував перемогу у матчі 1/4 фіналу ЛЧ із Арсеналом

Минай – Динамо 1:3. Тріумф киян у перенесеному матчі. Відео голів та огляд
Футбол | 17 квітня 2024, 18:16 6
Минай – Динамо 1:3. Тріумф киян у перенесеному матчі. Відео голів та огляд

Дивіться найцікавіші моменти перенесеного матчу 16-го туру УПЛ

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Manticora
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил