Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 19 грудня 2020, 05:32
1637
3

Аталанта - Рома: прогноз на матч В'ячеслава Грозного

Прогноз експерта на поєдинок 13-го туру чемпіонату Італії

| Оновлено 19 грудня 2020, 05:32
1637
3
Аталанта - Рома: прогноз на матч В'ячеслава Грозного
ФК Аталанта

Відомий український тренер В'ячеслав Грозний зробив прогноз на матч 13-го туру італійської Серії А «Аталанта» - «Рома».

«Це дуже цікавий матч! Перше: протистояння Маліновського і Мхітаряна. Друге: головним тренером «Роми» є екс-наставник «Шахтаря» Паулу Фонсека. «Рома» зараз досить стабільно грає і набирає очки.

У чому проблема «Аталанти» в цьому сезоні? Ряд провідних гравців під керівництвом Гомеса пішли проти головного тренера Джан П'єро Гасперіні. Ці футболісти забули основне правило: на кораблі є тільки один капітан - це головний тренер. Гомес і ті, хто його підтримують, вирішили діяти трошки по-іншому. Не випадково Гомес перестав грати в основному складі. Гомес сказав, що, коли піде з «Аталанти», він все розповість. А що він розповість? Що ви хочете від Гасперіні? Ви не зможете диктувати тренеру, кого він повинен ставити в склад. Він сам буде вирішувати. Якщо тренеру цікава думка футболіста, він сам запитає. Якщо тренер не дає результат, його поміняють і поставлять іншого. Я не розумію Гомеса. У тебе капітанська пов'язка, тебе люблять в Берагмо, у тебе все виходить, команда грає в Лізі чемпіонів, у тебе відмінний контракт. Чого бракує? А приймати рішення щодо складу ти не будеш. Можна тільки самому стати головним тренером і приймати рішення. 

Я розумію, чому Гомес засмикався. У «Аталанти» є Маліновський і ще в команду прийшов Олексій Міранчук. Зараз багато пишуть, що Олексій Міранчук - дуже сильний футболіст. І він, найімовірніше, витіснить з основи футболістів, які грають на полі поруч з Гомесом. І, напевно, все почалося через те, що Маліновський та Олексій Міранчук гратимуть в основному складі, а хтось із оточення Гомеса опиниться на лаві запасних. Я впевнений, що Гасперіні - мудра людина, він розмовляв неодноразово з футболістами. І він розбереться в цій ситуації. Інтереси команди завжди вище інтересів будь-якого футболіста.

«Аталанта» - «Рома» - це буде дуже результативна гра. Так, десь більше перевага у «Роми». Але характер «Аталанти» і Гасперіні такий, що вони можуть не програти. У цьому матчі я ближче до нічиєї схиляюся», - вважає Грозний.

Матч «Аталанта» - «Рома» відбудеться 20-го грудня. Початок зустрічі о 19:00.


В'ячеслав Грозний – відомий український тренер. Очолював «Ниву» Вінниця, «Дніпро», «Арсенал» Київ, «Металург» Запоріжжя, «Говерлу». Також працював з російським «Тереком», болгарським «Левські», грузинським «Динамо» Тбілісі, казахстанськими «Тоболом», «Іртишем» та «Шахтарем» Караганда.

Даний прогноз є думкою експерта і не гарантує виграшу в букмекерській конторі.
Оцініть матеріал
(10)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 3
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
tima fialko
У Гомеса такий гавнистий характер-він не радіє навіть коли забиває голи.Про Міранчука явне перебільшення.Матч справді цікавий-грають і тренують наші люди
Виктор Андрущик
Які тренують наші люди,ти циган?Роми тоже твої грають?
Виктор Андрущик
Які тренують наші люди,ти циган?