Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Кубок світу
| Оновлено 18 грудня 2020, 03:47
906
0

Юрай САНІТРА: «Маленькими кроками будемо рухатися далі»

Наставник збірної України – про виступ підопічних в спринті

| Оновлено 18 грудня 2020, 03:47
906
0
Юрай САНІТРА: «Маленькими кроками будемо рухатися далі»
Український біатлон. Юрай Санітра

Старший тренер збірної України Юрай Санітра прокоментував виступ підопічний в спринтерській гонці на четвертому етапі Кубка світу в австрійському Хохфільцені.

«Хлопці перед стартом були налаштовані показати, що ці наші результати в попередніх стартах, не є показником нашого рівня. Я радий, що ми виграли війну з психологічним станом - це наш великий суперник після цих провалів, ми втратили впевненість.

Цей результат дуже допоміг - не тільки Дмитру, а команді загалом - зібратися, піднятися з землі та далі впевнено рухатися по сезону. Як команда, ми здобули хороші очки в Кубок Націй. Упевнений, що маленькими кроками будемо рухатися далі.

Щодо Дмитра Підручного - він дуже впевнено почав, хоча й з маленьким запасом, бо не знав, що може чекати від себе по гонці. Додавав з кожним колом, а фінішне коло було дуже хороше від нього. Радий, що він зміг закрити усі мішені - це був перший крок, щоб показати результат. Думаю, не тільки шосте місце хороше, але й як сказали на нагородженні: "Єдиний спортсмен у топ-6 не зі Скандинавії". Це для нас таке моральне задоволення. Дмитру треба буде добре пробігти переслідування, але на 99% упевнений, що він бігтиме у мас-старті.

Антон Дудченко - зробив собі подарунок на день народження, це його найкращий результат у кар'єрі на етапах Кубка світу. Теж добре тримався, рухався по дистанції, стріляв упевнено - дуже радий за нього, що зміг після не найкращих стартів піднятися. Уже в естафеті [на третьому етапі] біг добре, а у цьому спринті - на дуже високому рівні.

Артем Прима не впорався зі стрільбою, як треба було. Але з двома колами штрафу потрапив у очки, думаю, що результат хороший. Будемо чекати по сезону хороших результат від нього.

Руслан Ткаленко - не може спрогресувати по швидкості, перші два кола біг з великим запасом, а по останньому рухався добре, але зробив два промахи. Для Богдана Цимбала - найгірший старт у грудні, йому треба буде допрацювати під час перерви.

У жінок базою для хорошого результату теж буде стрільба. Біатлоністки налаштовані на результат, не хочуть відставати від чоловіків, тому будемо чекати. Робимо експеримент у групах: Олена Підгрушна бігтиме в останній», - сказав Санітра.

Оцініть матеріал
(6)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Відбулося жеребкування плей-оф УПЛ. Відомі дати та пари
Футбол | 01 травня 2024, 13:11 1
Відбулося жеребкування плей-оф УПЛ. Відомі дати та пари

Матчі заплановані на 29 травня і 2 червня

Стали відомі всі півфіналістки престижного турніру в Мадриді
Теніс | 01 травня 2024, 22:26 2
Стали відомі всі півфіналістки престижного турніру в Мадриді

Єлена Рибакіна виграла у Юлії Путінцевої, Аріна Соболенко обіграла Мірру Андрєєву

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.