Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Італія
| Оновлено 18 грудня 2020, 05:25
433
0

Сассуоло – Мілан: прогноз на матч Сергія Нагорняка

Прогноз експерта на матч 13-го туру чемпіонату Італії

| Оновлено 18 грудня 2020, 05:25
433
0
Сассуоло – Мілан: прогноз на матч Сергія Нагорняка
Twitter

Відомий український тренер і футбольний експерт Сергій Нагорняк зробив прогноз на матч 13-го туру італійської Серії А «Сассуоло» - «Мілан».

«Все-таки ризикну поставити на перемогу «Мілана», хоч «россонері» зараз трошки загальмували. Команда Стефано Піолі два матчі поспіль зіграла внічию 2:2 з «Пармою» і з «Дженоа». Міланісти часто програють по ходу зустрічі, але в поєдинку з «Сассуоло» я все одно поставлю на «Мілан». Ця команда дуже здорово грає. В обороні є невеликі проблеми, а так команда добре виглядає.

«Сассуоло» в цьому сезоні знаходиться вгорі турнірної таблиці Серії А. Дуже хороша команда у Роберто Де Дзербі. У них самобутній тренер. «Мілан» же часто програє по ходу зустрічі, буває і 0:2, але рятує матчі. У «россонері» дуже хороша команда також. Я симпатизую «Мілану». Без Ібрагімовича їм зараз важко, але вони б'ються. Може, коли повернеться Ібрагімович, вони додадуть. Класна у них команда. Ернандес і компанія радують своєю грою», - сказав Нагорняк.

Матч «Сассуоло» - «Мілан» відбудеться 20-го грудня. Початок зустрічі о 16:00.


Сергій Нагорняк – в минулому відомий український футболіст. Виступав за «Ворсклу», вінницьку «Ниву», житомирський «Хімік», московський «Спартак», «Дніпро», «Металург» з Новомосковська, донецький «Шахтар», київський «Арсенал», запорізький «Металург», «Волинь», «Ірпінь» і китайські клуби. Зіграв 14 матчів за збірну України. Нині працює тренером збірної України U-16.

Даний прогноз є думкою експерта і не гарантує виграшу в букмекерській конторі.
Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.