Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Кубок світу
| Оновлено 18 грудня 2020, 01:59
664
0

Антон ДУДЧЕНКО: «Хотілося зробити подарунок самому собі»

Український біатлоніст посів 20 місце в день народження

| Оновлено 18 грудня 2020, 01:59
664
0
Антон ДУДЧЕНКО: «Хотілося зробити подарунок самому собі»
Український біатлон. Антон Дудченко

24-річний біатлоніст збірної України Антон Дудченко прокоментував 20 місце в спринті на четвертому етапі Кубка світу в австрійському Хохфільцені.

– Антон, чи є якісь особливі відчуття, коли виходиш на старт у свято? І чи ставив перед собою якусь певну мету на сьогоднішню гонку?
– Було дуже хвилююче виходити сьогодні на гонку, адже хотілося показати гідний результат і, тим самим, зробити подарунок самому собі (посміхається).

– Сьогодні нарешті два нулі на стрільбі, з чим теж хочеться тебе привітати! Зважаючи на твій хід здалося, що ти стримував себе трохи - зі старту вирішив «не рвати», щоб чисто відстрілятися?
– Так, стрільба сьогодні вийшла, але все ж швидкострільність залишає бажати кращого.

– Твій найкращий результат на Кубку світу до сьогоднішнього дня - 28-е місце в минулому сезоні - був показаний тобою теж у Хохфільцені, і саме в спринті. Сьогодні - новий рекорд і 20-е місце. Цей біатлонний стадіон комфортніший для тебе в порівнянні з іншими?
– Не знаю, в чому причина, але дійсно в минулому році тут же, у Хохфільцені, я набрав свої перші кубкові очки. Можливо, ця арена мені підходить. Але, якщо чесно, не знаю точно, в чому причина хороших результатів саме тут (посміхається).

– Поступово ти набираєшся досвіду виступів «у вищому дивізіоні». Можеш вже виділити змагальну дисципліну, якій віддаєш перевагу? Більше любиш контактні гонки чи роздільний старт?
– Я не можу виділити якусь дисципліну окремо - мені подобається стартувати у всіх гонках. А взагалі, в кожному виді гонок є свої плюси і мінуси (посміхається).

– Чи надав успіх у спринті впевненості у майбутніх результатах? Який настрій на переслідування?
– Ну, звичайно, результат порадував і дає надії. Думаю, ми йдемо в правильному напрямку і будемо показувати все кращі і кращі результати (посміхається).

Оцініть матеріал
(9)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.