Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 15 грудня 2020, 21:18
22270
64

Ігор СУРКІС: «Динамо прекрасно проживе без спілкування з ТК Футбол»

Президент «Динамо» незадоволений роботою телевізійних каналів Футбол

| Оновлено 15 грудня 2020, 21:18
22270
64
Ігор СУРКІС: «Динамо прекрасно проживе без спілкування з ТК Футбол»
fcdynamo.kiev.ua

Президент «Динамо» Київ Ігор Суркіс вважає, що зараз представникам клубу не варто спілкуватися з журналістами ТК Футбол 1/2/3.

- Зовсім нещодавно в авторській програмі Олександра Денисова з'явилася інформація про залучення до пошуків нових гравців Євгена Краснікова. Це відповідає дійсності?

- Я нікого не хочу ображати, але не можу не прокоментувати цю інформацію розгорнуто і докладно. Довгий час ми не спілкувалися з телеканалами Футбол і, як бачимо зараз, мали рацію. У якийсь момент нас примирила пандемія COVID-19, ми пішли назустріч цим каналам заради самого футболу. Заради того, щоб у непростий час люди об'єднувалися, отримували достовірну футбольну інформацію і жили хоч і без самого футболу, але не в інформаційному вакуумі.

Але зараз ситуація така, що директор телеканалів Футбол Олександр Денисов дозволяє собі домисли щодо «Динамо», і це абсолютно його не прикрашає. Це стосується, насамперед, інформації про те, що я покликав Євгена Краснікова назад допомогти нашому клубу в трансферній роботі. Востаннє ми спілкувалися з Євгеном у мій День народження (22 листопада), коли він зателефонував і привітав мене. Про футбол ми не спілкувалися останні три місяці, відтоді, як Красніков пішов з «Динамо» у свій новий проект ФК «Метал».

Ми розпрощалися абсолютно спокійно і цивілізовано. До того ж, ініціатива виходила від самого Краснікова, який хотів зосередитися на своєму новому клубі. Я не став його просити або вмовляти. Він непогано попрацював з нами, виконав поставлені перед ним завдання, допоміг нам знайти і придбати двох хороших футболістів - Сідклея і Че Че. Це ж хороші, якісні гравці! Упевнений, що якби їх придбали, коли тренером «Динамо» став Мірча Луческу, то вони б у нас заграли. Ба більше, Сідклей повернеться в команду і отримає свій шанс від Містера, який добре знайомий із можливостями бразильського захисника.

Повертаючись до інформації Денисова, я би хотів сказати наступне. Якщо журналісти каналів Футбол беруть у мене інтерв'ю, а це відбувається регулярно, і я йду їм назустріч, то поставте мені просте запитання: «Коли ви востаннє зустрічалися або розмовляли з Євгеном Красніковим»?

Виходить неправильна і непрофесійна ситуація. Після кожного мого інтерв'ю з'являються домисли і якась додаткова інформація, про яку мене ніхто не питає. Якщо ви хочете з нами працювати, то поміняйте підходи. Мені є кому давати інтерв'ю, і без спілкування з каналами Футбол ми прекрасно проживемо і далі. А вводити людей в оману, поширювати неправдиву інформацію, таку як, наприклад, нібито моє прохання про перенесення матчу з «Інгульцем» до Києва, це некоректно. До виходу їхньої програми я вже дав інтерв'ю, у якому зазначив, що ми нікого ні про що не просили.

Тому я офіційно заявляю, що якщо канали Футбол хочуть з нами співпрацювати, то нехай перестануть займатися дезінформацією. «Динамо» - це відкритий клуб, ми готові до співпраці з усіма ЗМІ, які професійно і чесно виконують свою роботу. Це єдиний критерій і вимога з нашого боку. А якщо хтось буде складати про «Динамо» неправдиві історії, то ми обійдемося без спілкування з такими ЗМІ.

Оцініть матеріал
(132)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Таблиці ЧЕ U-17. Кіпр програв Сербії. Україна втратила всі шанси на плей-оф
Футбол | 24 травня 2024, 00:23 0
Таблиці ЧЕ U-17. Кіпр програв Сербії. Україна втратила всі шанси на плей-оф

Синьо-жовті, зазнавши двох поразок, зіграють проти Кіпру в останньому турі

Юрій МОРОЗ: «Дитячий футбол, дитяча психологія, перегоріли»
Футбол | 23 травня 2024, 21:15 7
Юрій МОРОЗ: «Дитячий футбол, дитяча психологія, перегоріли»

Головний тренер юнацької збірної U-17 прокоментував поразку від Чехії.

Коментарі 64
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
PorastroitKiev
А что есть у вас?
-кто ваши болельщики?Или дауны,типо тебя,или мразь,которая убивает на Донбассе наших ребят
-какой ваш стадион?это Львов Арена,это Харьков,это НСК или это ваше обосранное и обставленное под базар поле ДонбассАрены?
-кто собственник вашего клуба? Рыжий олигарх,сколотивший миллиарды на адском труде ваших же болейщиков глубоко в шахтах и человек,который имеет самое непосредственное отношение к начале военных действий (во всяком случае,он мог,но не захотел,это пресечь)
Вот что такое шахтёр...а ты с Динамо ржешь
Trasher311987
А почему Игорь давно не начинать ставить эту помойку на место?
JekFunny
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
KARABAS55
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Alex86 1
сидклей что-то и на родине заиграть не может пока ... ну скоро вернется увидим что из себя сейчас представляет ... а сурок оригинал, обнуляет сам же своих же тренеров
Иван Панин
Теперь телеканалы Футбол, Александра Денисова потеряют всю телезрительскую аудиторию, после высказывания преЗЕдента сукиса, что он не позовёт Евгения Красникова обратно помочь его клубу в трансферной работе. Журналисты к тебе обращаются не потому что ты сукис, а только лишь как к преЗЕденту одной из лучших команд футбольной Европы, которая воспитала и в ней некогда играли 3 обладателя, что получали «Золотой мяч». А в твою бытность такими результатами не похвалишся.
Lion
. А если кто-то будет сочинять про Динамо неправдивые истории, то мы обойдемся без общения с такими СМИ.
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Чемпион в этом Цыганык, можешь вы грузиться и в его сторону......
gajvir
Игорь СУРКИС: «Динамо прекрасно проживет без общения с ТК Футбол»
Прозрел!!!!! Болельщики уже лет 5 живут нормально без общения с Тк Футбол!!!! Лицезреть на єту помойку могут только извращенцы и любители дерьма.
ВВВ
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
dgurkis
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
FACE_CONTROL
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
D.Bykoff
Правильно, воровское отродье. Общайся с цыговныком. Которому даже такое говно, как плюсы, дало пинка под зад, бгггггг!
FACE_CONTROL
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил