Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 16 грудня 2020, 22:10
1136
0

Лестер - Евертон. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії

«Ірискам» необхідно виграти, щоб не відстати від групи лідерів

| Оновлено 16 грудня 2020, 22:10
1136
0
Лестер - Евертон. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії
Twitter

У середу, 16 грудня, У Лестері на «Кінг Пауер Стедіум» відбудеться матч 13-го туру англійської Прем'єр-ліги, в якому «Лестер» прийме «Евертон».

«Лестер»

Підопічні Брендана Роджерса другий сезон поспіль проводять вдалу компанію У англійській Прем'єр-лізі. Після 12-ти проведених матчів вони, маючи в активі 24 очки, займають третю позицію, тобто входять до зони Ліги чемпіонів. Ймовірно, фініш у топ-4 є для «лисиць» пріоритетною метою на весь поточний сезон, хоча, звичайно ж, вони десь у глибині душі мріють і про чемпіонство.

На разі «Лестер» має серію із двох перемог. Спочатку він на виїзді обіграв «Шеффілд Юнайтед» (2:1), а потім вдома розбив «Брайтон» (3:0). Ця вдала низка ігор закрила два невдалих поєдинки команди, в яких вона у Ліверпулі була бита «червоними» 0:3, після чого на своєму полі програла «Фулґему» (1:2).

До слова, в рідних стінах «Лестер» цього сезону є настільки ж переконливим, як і невдалим. У шести матчу на «Кінг Пауер» команда добилася трьох перемог при трьох поразках. При цьому чи не є правилом той факт, що вона чергує перемоги з поразками. Проте на виїзді у хлопців Роджерса п'ять перемог за лише однієї поразки. Втім, гостьова історія команди до майбутнього матчу не має ніякого відношення.

Зараз в лазареті «лисиць» знаходяться Амартей, Рікарду Перейра та Еванс, під питанням перебувають Кастань та Чаглар Сеюнджю.

«Евертон»

Команда Карло Анчелотті нестабільна. І це її нинішня відмінна риса, яка, найімовірніше, викликана труднощами становлення ігрового колективу. «Евертон» займає у таблиці чемпіонату Англії 7-е місце, набравши у 12-ти проведених матчах 20 очок. Ця якась проміжна позиція, яка закликає «ірисок» до конкретних дій щодо майбутнього - або вони залишаються у середині, або ж рухаються вгору та включаються у боротьбу за путівку до Ліги Європи.

Зараз у «Евертона» за плечима дві гри без поразок - «Бернлі» (1:1 на виїзді) та «Челсі» (1:0 вдома). Втім, до цього «сині» поступилися у двох домашніх матчах поспіль - «Манчестер Юнайтед» (1:3) та «Лідсу» (0:1), але в проміжку між цими поєдинками вдало з'їздили в гості до «Фулґему» (3:2 ). Загалом, «іриски» на ділі демонструють свою нестабільність.

Кидає їх з боку в бік не тільки взагалі, а й зокрема у гостьових матчах. У шести поєдинках поза «Гудісон Парк» вони здобули три перемоги при одній нічиїй та двох поразках. Таким чином, в активі у команди 10 виїзних пунктів та 8-й результат у АПЛ.

Проти «лисиць» Анчелотті не зможе задіяти Делфа та Диня, а також Гбамена. Ймовірно, компанію їм складуть Коулмен та Хамес Родрігес.

Історія зустрічей

Команди провели у англійській Прем'єр-лізі між собою 28 зустрічей. У 6 поєдинках переміг «Лестер», який чотири рази виграв в рідних стінах. На рахунку у «Евертона» 9 перемог, включаючи чотири гостьові. Ще 13 ігор завершилися внічию.

Орієнтовні склади:

«Лестер»: Шмейхель, Фофана, Еванс, Фукс, Олбрайтон, Ндіді, Тілеманс, Джастін, Меддісон, Перес, Варді.

«Евертон»: Пікфорд, Холгейт, Міна, Кін, Годфрі, Дукуре, Аллан, Сігурдссон, Івобі, Рішарлісон, Кальверт-Льюїн.

Прогноз на протистояння

Ми вважаємо, що в цьому матчі переможуть господарі, а тому нашою ставкою буде позиція - П1 з коефіцієнтом 2.21 по лінії Parimatch.

16 грудня, середа

«Лестер» - «Евертон»
Лестер. «Кінг Пауер Стедіум». Початок - о 20:00
Прямая ТБ-трансляция – Setanta Sports +
Прогноз Sport.ua — 2:0

 

 
  • 2.21
  • 3.55
  • 3.30
Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.