Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 15 грудня 2020, 03:30
8101
5

Футболіст ротації! Куди може перейти Зінченко з Ман Сіті взимку?

Ігор Циганик оцінив перспективи українського футболіста

| Оновлено 15 грудня 2020, 03:30
8101
5
Футболіст ротації! Куди може перейти Зінченко з Ман Сіті взимку?
Twitter. Олександр Зінченко

Футбольний журналіст Ігор Циганик в авторській передачі Циганик LIVE назвав команду, в яку може перейти Олександр Зінченко взимку:

«Зінченко – футболіст ротації. Клуби, менші за «Манчестер Сіті», безумовно, можуть на нього розраховувати як на постійного гравця основи. І безперечно, вони постійно виявляють певний інтерес.

Але я знаю Сашу! Знаю, наскільки він амбітний по відношенню до «Манчестер Сіті». Тому, я думаю, що він не буде розглядати запрошення команд, які борються за більш низькі місця в Англії (АПЛ), ніж бореться «Манчестер Сіті». Якщо він і мінятиме клуб, то, думаю, це буде команда з топ-3 п'ятірки найсильніших чемпіонатів у Європі.

З приводу «Вулверхемптона». В принципі, Зінченко міг би там зіграти, там технічний футбол показують, а він дуже добре працює з м'ячем. Зараз цей інтерес... Звичайно, «Вовки» можуть запропонувати фантастичні умови, величезний контракт і заплатити великі гроші. Однак, я думаю, що амбіції Зінченка – це залишитися в «Манчестер Сіті» мінімум».

У цьому сезоні в активі Олександра Зінченка лише 5 матчів (272 хвилини) за «Ман Сіті».

 
Оцініть матеріал
(59)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 5
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
BekXan
На лавочке много амбиций не наиграешь.23 года пора шевелиться если есть желание закрепиться в топах.Иначе Ман Сити не добровольно закинет в аренду или продаст.
Віталій Ткачук
Хто ЗАРАЗ з топ-3 п'ятірки найсильніших чемпіонатів Європи захоче підписати Зінченка? Вони всі укомплектовані. Лише в разі форсмажорів і то в оренду. Якщо вже справді доведеться залишити МС, то я б не радив переходити в середняк АПЛ ( пахати треба буде вдвічі більше ), наврядчи Сашко потягне. Оптимальний варіант - умовний Аякс, вони і в футбол грають, та й клуб крутіший ніж умовний Ньюкасл.
Alex86 1
... с печки на лавку
Pavel Yakimovich
интересно, откуда могут взяться такие амбиции, если левый бэк из него мягко говоря не очень, не его позиция. а как играет атакующий полузащитник зинченко, а кто это видел из представителей топ5 лиг?
Ёкарный Бабай
На 2011г. население города составляло 249 900 человек, из них:
68 % — белые (64,5 % белые британцы)
17,5 % — южно-азиаты
6,9 % — негры.
Бля, в городе каждый пятый индус, не перейдет он)))