Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна
|
2358
2

Ольга АБРАМОВА: «Звичайно, я хочу повернутися»

Українська біатлоністка - про своє майбутнє

Ольга АБРАМОВА: «Звичайно, я хочу повернутися»
Український біатлон. Ольга Абрамова

Відома українська біатлоністка Ольга Абрамова, яка зараз перебуває в декретній відпустці, розповіла про свої плани на майбутнє:

«Складно дати однозначну відповідь, все-таки в період вагітності у тебе настільки змінюється гормональний фон, ставлення до багатьох речей. Сьогодні ти хочеш одне, а завтра інше. Спланувати щось нереально.

Звичайно, я хочу повернутися, але я ж розумію, яка відповідальність на мене лягає. Дуже багато речей не залежать тільки від мого бажання. Якби моє «хочу» так все вирішувало, то все було б набагато простіше.

Тут і фінансування, і підготовка, і ще купа речей, що не залежать від мене. Єдине, можу сказати, що я докладу максимум зусиль, щоб постаратися повернутися на найвищий рівень.

Минулий сезон? На жаль, повноцінного аналізу провести не вдалося, з одної простої причини - всю його кінцівку я просто прохворіла. З підготовкою там повинно було бути все окей, але коли я захворіла і злягла з температурою 39, яку кілька днів нічим не могли збити, то на цьому все. З останніми етапами можна було відразу прощатися».

Оцініть матеріал
(27)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
сергей богданов
Спасибо, не надо!
yan2018
Абрамова Ольга Валерьевна (род. 15 сентября 1988, Барыш, Ульяновская область) —биатлонистка, трёхкратная чемпионка мира по летнему биатлону. Бронзовый призёр кубка России по биатлону в гонке преследования (2009). Мастер спорта.
Летом 2012 года приняла решение выступать за сборную Украины.