Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Кубок світу
| Оновлено 14 грудня 2020, 05:54
641
2

Артем ПРИМА: «Снігопад вніс свої корективи в гонку»

Український біатлоніст – про 13 місце в естафеті

| Оновлено 14 грудня 2020, 05:54
641
2
Артем ПРИМА: «Снігопад вніс свої корективи в гонку»
xsport.ua. Артем Прима

Біатлоніст збірної України Артем Прима прокоментував 13 місце в естафеті на третьому етапі Кубка світу в австрійському Хохфільцені.

– Артеме, три поспіль змагальних дні дались в знаки?
– Мабуть, справді, невелика втома сьогодні була. Самопочуття було не таке, як на пасьюті. Вчора я себе почував доволі непогано, міг боротися, зміг правильно розкласти сили по дистанції, адже знав на якому колі мені краще попрацювати. Прикро, що не вийшло зі стрільбою .

– Сьогодні, як і вчора, під час чоловічої гонки йшов сильний снігопад. Як тобі біглося в таких погодних умова, і чи вгадали сервісмени зі змащенням?
– Снігопад вніс свої корективи у сьогоднішню гонку. Коли я починав свій етап – був невеликий сніг з дощем. Ми разом із сервісом підібрали одну структуру під цю погоду. Але на другому і третьому колах погода різко змінилась, пішов сильний крупний сніг, відповідно ця структура вже не працювала так, як потрібно. Тому тут були більше технічні моменти.

Ми звикли, що коли приїжджаємо у Хохфільцен, тут завжди багато снігу, і ми виступаємо на хорошій трасі, з гарною «подушкою». В цьому році все трішки по-іншому, оскільки коли ми приїхали, снігу було доволі мало, організатори самостійно уклали трасу. Вже під час чоловічої гонки переслідування все змінилося, пішов сніг. Сьогодні також падав сильний сніг.

Зрозуміло, що краще, коли є невеличкий мороз і жорстка траса. Тоді біжиться краще не тільки мені, але й іншим спортсменам. В таких умовах, що зараз, трішки важче, але знову ж таки, важче всім. Ми всі в однакових умовах. Перевага є лише у тих спортсменів, яким легше бігати в таких умовах: на цій трасі, при цій погоді, в горах, щоправда на більш рівнинній трасі. Це все індивідуально.

Хочу сказати дякую нашим сервісменам, до них немає жодних питань. Хлопці молодці, адже завжди стараються і працюють до кінця.

Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
adidas777
У нас вечно найдётся в рукаве пара тройка железных отмазок, почему произошёл провал в гонке.
Сегодня не бежалось, не дышалось, пошёл снег зимой, пошёл дождь....
Почему, при этих всех условиях, другие команды бегут и стреляют, это тайна! ;)
А по итогу, полностью проваленный старт сезона для нашей мужской команды!
Василий Будник
У Примы бывают и проколы, и огрехи. Но он- стабильная боевая единица. А на сегодня- лучший!