Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

WBA
| Оновлено 13 грудня 2020, 03:23
27115
0

Джошуа - Пулєв. Прогноз на бій

Бій відбудеться у Лондоні

| Оновлено 13 грудня 2020, 03:23
27115
0
Джошуа - Пулєв. Прогноз на бій

12 грудня відбудеться бій Джошуа - Пулєв. Ентоні буде захищати титули чемпіона світу за версіями WBA Super, WBO, IBF і IBO. За прогнозами аналітиків Parimatch, проблем у чемпіона виникнути не повинно, йому дають 83% на перемогу.

Втім, не варто забувати поразку Енді Руїсу. І нехай Джошуа повернув свої пояси, але втратив статус непереможеного боксера. До слова, на рахунку Кубрата Пулєва також лише одна поразка. У 2014-му році він поступився Володимиру Кличку.

Очікується, що якщо Ентоні виграє, то його наступним суперником стане Олександр Усик. Правда, плани у британця інші. Він хоче спробувати стати абсолютним чемпіоном, а для цього потрібно зустрітися з Тайсоном Ф'юрі, який володіє титулом за версією WBC. Джошуа вже заявив, що вважає це важливішим, ніж статус обов'язкового претендента у Усика.

Що ж стосується самого бою, то це може бути останнім шансом для Пулєва стати чемпіоном, чого жодному боксеру з Болгарії у важкій ваговій категорії не вдавалося. Йому вже 39 років (Джошуа - 31) і, якщо він програє, більше такої можливості може і не з'явитися.

У Пулєва відмінний джеб, він добре рухається, але при цьому болгарин вельми одноманітний. До того ж, він програє Джошуа в швидкості, Кубрату комфортніше діяти в середньому темпі. Якщо він нав'яже Джошуа свої правила, то Ентоні доведеться непросто. Ось тільки це буде вже дуже ідеальний розвиток подій для Пулєва.

Британець відмінно б'є з двох рук, а оскільки Кубрат іноді дозволяє собі відкритися, це може стати для Джошуа шляхом до перемоги. Втім, сам він не може похвалитися надійним блоком, а якщо згадати, як він плив після пропущених ударів від Руїса, то це може стати проблемою.

Швидше за все, перші раунди пройдуть без явної переваги будь-кого з боксерів. Спочатку Джошуа і Пулєв спробують придивитися і пристрілятися. А ось у другій половині бою Кубрат явно втомиться і зможе розраховувати максимум на те, щоб не програти нокаутом.

Оцініть матеріал
(15)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Переплюнув Куртуа! Лунін встановив неймовірний рекорд Реала у ЛЧ
Футбол | 18 квітня 2024, 00:28 14
Переплюнув Куртуа! Лунін встановив неймовірний рекорд Реала у ЛЧ

Український воротар здійснив найбільшу кількість сейвів в одному матчі

Анчелотті оцінив матч з Манчестер Сіті, в якому Лунін двічі відбив пенальті
Футбол | 18 квітня 2024, 02:56 1
Анчелотті оцінив матч з Манчестер Сіті, в якому Лунін двічі відбив пенальті

Карло прокоментував перемогу «Реала» у матчі-відповіді 1/4 фіналу Ліги чемпіонів

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.