Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
| Оновлено 12 грудня 2020, 02:38
4673
0

В'ячеслав ГРОЗНИЙ: «Ми всі побачили прогрес київського Динамо»

Відомий український тренер підсумував виступ українських клубів у єврокубках

| Оновлено 12 грудня 2020, 02:38
4673
0
В'ячеслав ГРОЗНИЙ: «Ми всі побачили прогрес київського Динамо»
fcdynamo.kiev.ua

Український наставник В'ячеслав Грозний підвів підсумок виступам в єврокубку «Шахтаря» і «Динамо», які продовжать грати в Лізі Європи, а також «Зорі», яка не пробилася в євровесну.

«Величезним подарунком для всіх нас стали успішні виступи на євроарені наших українських клубів. «Динамо» з Мірчею Луческу змогло гідно виступити в Лізі чемпіонів, в якій давно вже не грало. У групі з сильними суперниками кияни дуже добре виглядали. Чого тільки вартий матч з «Барселоною» на «Камп Ноу», коли наша команда могла виграти. Порадувало «Динамо» перемогою в Києві над «Ференцварошем» і виходом в 1/16 фіналу Ліги Європи. Відзначу роботу всіх футболістів, тренерського штабу, а також керівництва київського клубу. Ми всі побачили прогрес «Динамо», і це радує».

«Також дуже радий, що «Шахтар» зумів продовжити єврокубкову кампанію, вийшовши в Лігу Європи з такої складної групи. «Гірники» до останнього мали шанс вийти до плей-оф Ліги чемпіонів, хоча відразу після жеребкування не багато могли в це повірити. Так, були поразки від «Боруссії», яка зараз на ходу, але чого варті дві перемоги над «Реалом» і бойові нічиї з «Інтером». Дійсно, видно роботу тренерського штабу Луїша Каштру і всієї команди, яка заслужено продовжує боротьбу в єврокубках. Мене порадувало, що в цій Лізі чемпіонів засвітилося багато наших українських талановитих футболістів, які проявили себе з кращого боку. Тобто можемо сміливо сказати, що Андрію Шевченку буде кого запрошувати в збірну України»

«Відзначу також і виступ «Зорі» в Лізі Європи. Хай луганчани не вийшли з групи, все ж усіх нас порадували ті дві перемоги над АЕКом і «Лестером». «Зоря» гідно боролася. Тут також видно роботу тренерського штабу Віктора Скрипника і всієї команди. Всі наші клуби принесли очки в скарбничку України», - сказав Грозний.

Оцініть матеріал
(23)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.