Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Іспанія
| Оновлено 12 грудня 2020, 02:43
862
0

Барселона – Леванте: прогноз на матч Артема Федецького

Прогноз експерта на гру чемпіонату Іспанії

| Оновлено 12 грудня 2020, 02:43
862
0
Барселона – Леванте: прогноз на матч Артема Федецького
FC Barcelona Noticias

Екс-захисник збірної України, а нині футбольний експерт Артем Федецький зробив прогноз на матч 13-го туру іспанської Ла Ліги «Барселона» - «Леванте».

«Зараз «Барса» нас привчила до того, що вона показує доволі невиразний футбол. Навіть у Мессі не виходить робити на полі те, що  у нього виходило раніше, коли Ліонель міг один обіграти суперника та вирішити долю матчу.

Тут, напевно, якісь проблеми ідуть від керівництва каталонського клубу і, звичайно, це позначається на гравцях. Тому такі результати у «Барселони». Але, як-ніяк, «Барсі» необхідно перемагати «Леванте».

Зараз левантійці знаходяться внизу турнірної таблиці Ла Ліги, а каталонці, як би це парадоксально не звучало, в середині. У попередніх 5 матчах каталонці двічі перемогли, раз зіграли внічию та двічі програли. У свою чергу, команда з Валенсії один раз святкувала перемогу та чотири рази зіграла внічию, тобто не програвала.

«Блаугранас» необхідно набирати очки і, незважаючи на те, що відбувається всередині команди Рональда Кумана, вона обов’язково переможе! Мені здається, після перемоги в цій грі «Барселона» відірветься від «Леванте», - вважає Федецький.

Матч «Барселона» - «Леванте» відбудеться 13-го грудня. Початок зустрічі о 22:00.


Артем Федецький - колишній футболіст збірної України. Фіналіст Ліги Європи 2014/15 в складі «Дніпра», володар Кубка УЄФА-2008/09 в складі «Шахтаря». Чотириразовий призер чемпіонатів України.

Даний прогноз є думкою експерта і не гарантує виграшу в букмекерській конторі.
Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.