Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 11 грудня 2020, 14:24
618
0

Десна – Маріуполь: прогноз на матч Артема Федецького

Прогноз експерта на поєдинок 13-го туру УПЛ

| Оновлено 11 грудня 2020, 14:24
618
0
Десна – Маріуполь: прогноз на матч Артема Федецького
УАФ. Артем Федецький

Екс-захисник збірної України, а нині футбольний експерт Артем Федецький зробив прогноз на матч 13-го туру УПЛ «Десна» Чернігів - «Маріуполь».

«Десна» при Олександрі Рябоконі мені дуже подобається. Чернігівська команда демонструє такий хороший футбол та тактично непогано виглядає. І також зазначу, що у «Десни» доволі сильний підбір футболістів, майже на кожну позицію є конкуренція. У Рябоконя є рівноцінні футболісти, які в будь-який момент можуть замінити один одного.

Головний тренер «Маріуполя» Остап Маркевич – прибічник такого іспанського футболу. Він навчався та працював у академії «Вільярреала», де акцент робиться на контроль м’яча, на швидкі контратаки та на позиційні атаки. Але, я думаю, що в цьому матчі переможе «Десна», бо по футболістах чернігівська команда як-ніяк більш досвідченіша. А «Маріуполь» - молода команда і тільки будується під керівництвом Маркевича. Приазовцям буде непросто, адже молоді футболісти доволі нестабільні і вони можуть видати класний матч, а потім у них може трапитися спад. Подивимося, як воно буде на полі. Однозначно, цікаво буде спостерігати за цим поєдинком», - вважає Федецький.

Матч «Десна» - «Маріуполь» відбудеться 13-го грудня. Початок зустрічі о 17:00.


Артем Федецький - колишній футболіст збірної України. Фіналіст Ліги Європи 2014/15 в складі «Дніпра», володар Кубка УЄФА-2008/09 в складі «Шахтаря». Чотириразовий призер чемпіонатів України.

Даний прогноз є думкою експерта і не гарантує виграшу в букмекерській конторі.
Артем Федецький
Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.