Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 11 грудня 2020, 04:56
2859
0

Якщо я не заб'ю Львову! Хавбек Олімпіка дав оригінальну обіцянку

Максим Тейшейра готовий пофарбувати волосся в рожевий колір

| Оновлено 11 грудня 2020, 04:56
2859
0
Якщо я не заб'ю Львову! Хавбек Олімпіка дав оригінальну обіцянку
ФК Олімпік Донецьк

Півзахисник «Олімпіка» Максим Тейшейра дав інтерв'ю клубному сайту перед матчем 13-го туру УПЛ проти «Львова», який відбудеться в п'ятницю, 11 грудня.

– Макс, вже вирішив, де і з ким будеш святкувати Новий рік?

– Точний склад учасників мого новорічного застілля ще не знаю. Однозначно, в колі сім'ї. А ось де – поки не думав. Швидше за все, в Парижі. Але останнім часом немає особливого настрою влаштовувати якусь вечірку. Хочеться простого домашнього затишку в колі близьких.

– Підбиваючи підсумки року, що минає, можеш згадати найяскравіші і неприємні моменти з «Олімпіком»?

– Мені відразу згадується недавній матч з «Маріуполем», де ми змогли зробити камбек і врятувати матч на останніх секундах гри (3:3). Такі моменти дарують сильні емоції. Хороший футбол і результат ми показали в Дніпрі в другому турі, коли обіграли «Дніпро-1» з рахунком 3:1.

Найбільш неприємний момент – це, звичайно, виліт з Кубка. Ми програли команді, яка була явно слабкіше за нас, але при цьому не змогли показати свій футбол. Я не брав участі в тому поєдинку, але стежив за грою в інтернеті. Кілька днів після того матчу мене переслідувало неприємне відчуття і якийсь осад.

Було прикро, що команда проїхала настільки довгий шлях, витратила багато часу і сил на дорогу і не змогла добитися результату. Ми не зіграли з «ВПК-Агро» у призначений день через спалах коронавірусу у суперника і змушені були їхати туди повторно. А це близько 9 години на автобусі в одну сторону. Поле в Дніпрі було жахливої ​​якості. Кубковий виступ «Олімпіка» в цьому році – повний провал.

– Цей рік був успішним для тебе в особистісному плані?

– Я відчуваю, що додав в деяких компонентах гри. Перш за все, фізично. Став гостріше діяти в атаці. Відчуваю, що рухаюся в правильному напрямку і не хочу зупинятися. Так, я забив не так багато голів, як хотілося б, але позитивні тенденції в бік поліпшення мого футболу я бачу.

– Твоя обіцянка пофарбувати волосся в рожевий, в разі, якщо тобі вдасться забити 5 голів до Нового року, автоматично переноситься на друге коло?

– Давайте, нарешті, закінчимо з цим! Як не заб'ю «Львову» – обіцяю, що виконаю це завдання. Я навіть знаю, де взяти фарбу для цього в Парижі! Тому, якщо мені не вдасться завтра вразити ворота суперника – повернуся з Парижа з рожевими волоссям.

– Що можеш сказати про завтрашнього суперника?

– Буде складний матч. «Львів» знаходиться внизу турнірної таблиці і буде надмотивований здобути очки. Те саме стосується і нашої команди. Перемога може дозволити «Олімпіку» фінішувати на 5-му місці після першого кола – дуже гідний проміжний результат.

– Якщо завтра «Олімпік» обіграє «Львів», ми побачимо твої переможні танці в роздягальні?

– Це навіть не обговорюється!

– Що б ти хотів побажати уболівальникам «Олімпіка» в новому році?

– Я б хотів не побажати, а постаратися подарувати нашим уболівальникам в наступному році перемогу над «Динамо» або «Шахтарем».

– Який подарунок попросив би у Санти для себе?

– Більше часу зі своєю сім'єю. Дуже сильно за ними сумую.

Оцініть матеріал
(10)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.