Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 12 грудня 2020, 17:25
1778
0

Уніон Берлін - Баварія. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Німеччини

Мюнхенці хочуть зміцнити лідерство

| Оновлено 12 грудня 2020, 17:25
1778
0
Уніон Берлін - Баварія. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Німеччини
Reuters

У суботу, 12-го грудня, в Берліні на стадіоні «Ан дер Альтен Форстерай» в рамках 11-го туру німецької Бундесліги «Уніон Берлін» прийме «Баварію».

Незважаючи на успішний виступ берлінців в поточному сезоні, однозначним фаворитом протистояння є команда з Мюнхена. Діючі чемпіони Німеччини змітають всіх на своєму шляху і не думають зупинятися на досягнутому.

«Уніон Берлін»

«Залізні», які в минулому сезоні були ближче до підвалу турнірної таблиці, зараз виступають дуже навіть непогано і шосте місце в турнірній таблиці тому підтвердження. Команда Урса Фішера набрала 16 очок в десяти матчах і відстає від «Баварії» лише на сім пунктів. Команда зі столиці Німеччини в цьому сезоні цілком може боротися за місце в зоні Ліги Європи.

У матчі минулого туру «Уніон» програв у дербі «Герті», однак до цього у нього була восьмиматчева безпрограшна серія. Берлінці чотири рази виграли і чотири рази зіграли внічию. Звідси і такий результат в таблиці. У «залізних» відмінна різниця забитих і пропущених - 22:14. І взагалі не дарма ж «Уніон» називають одним з головних відкриттів сезону.

У берлінців є істотні проблеми зі складом. Не допоможуть столичній команді в цій грі травмовані Ентоні Уджа, Йоель Пох'янпало, Крістіан Гентнер і Макс Крузе, а також дискваліфікований Роберт Андріх.

«Баварія»

Мюнхенці звично для себе посідають перше місце в турнірній таблиці. Правда, поки підопічні Ханса-Дітера Фліка не можуть відчувати себе спокійно, адже відрив від «Байєра» становить лише одне очко, а від «Лейпцига» - два. У минулому турі чемпіони Німеччини та переможці Ліги чемпіонів зіграли в видовищну нічию з «Лейпцигом». Взагалі ж в поточному сезоні «Баварія» програла лише один раз. «Хоффенхайму» у другому турі. Було це ще 27 вересня.

Серед тижня «Баварія» провела заключний матч групового етапу Ліги чемпіонів, розібравшись з московським «Локомотивом». Баварці впевнено посіли перше місце в своїй групі з «Атлетіко», «Зальцбургом» і «Локомотивом». Навесні «червоні» захищатимуть свій титул.

У «Баварії» в лазареті чотири гравці. Це Йозуа Кімміх, Хаві Мартінес, Малік Міллман і Корентен Толіссо. Всі вони не візьмуть участь у цій грі.

Історія зустрічей

Суперники провели між собою тільки дві гри. Обидві вони відбулися в минулому сезоні. «Баварія» двічі здолала «Уніон» та, відповідно, перевершує берлінців по очним зустрічам.

Орієнтовні склади:

«Уніон»: Луте, Фрідріх, Кноте, Раєрсон, Ленц, Промель, Бекер, Тріммель, Інгвартсен, Авонійі, Бюльтер.

«Баварія»: Нойєр, Павар, Боатенг, Зюле, Алаба, Горетцка, Мусіала, Сане, Мюллер, Коман, Левандовскі.

Прогноз на протистояння

Ми вважаємо, що цей поєдинок завершиться впевненою перемогою гостей, а тому нашою ставкою буде позиція – П2 з форою -1,5 з коефіцієнтом 1,72 по лінії Parimatch.

12 грудня, субота

«Уніон Берлін» – «Баварія»
Берлін. Стадіон «Ан дер Альтен Форстерай». 19:30
ТБ-трансляція на телеканалі «Megogo»
Прогноз Sport.ua — 1:3
 
  • 9,50
  • 6,60
  • 1,28
Оцініть матеріал
(6)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.