Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 17 серпня 2021, 02:20
53440
23

Артем МІЛЕВСЬКИЙ: «Телефонує Суркіс: «Я вас на*** в ліс вивезу»

Екс-футболіст «Динамо» розповів, як давав хабаря співробітникам правоохоронних органів

| Оновлено 17 серпня 2021, 02:20
53440
23
Артем МІЛЕВСЬКИЙ: «Телефонує Суркіс: «Я вас на*** в ліс вивезу»
Instagram. Артем Мілевський

Колишній нападник «Динамо» Артем Мілевський розповів, як перед фіналом Кубка України-2008, в якому кияни зазнали поразки від «Шахтаря» (0:2), загуляв з другом-одноклубником Олександром Алієвим.

«Було 4-5 днів вихідних перед фіналом Кубка. Вийшло так, що загуляли, але несильно. «Мусори» заклали. Зараз вони поліцейські. Вони нас зупинили близько 12 години ночі. Ми домовилися. Тоді було 200 доларів з кожної машини. Ми закрили касу, кажу Алієву: «Погнали додому, Кубок через 4 дні, треба готуватися».

Поліцейські вранці здали Суркісу нас. Гроші взяли, а потім ще й подзвонили. На базі в кімнаті телефон, у мене він рідко дзвонить. З'єднують, і тут понеслося: «Пі***аc, я вас на**й в ліс вивезу. Де цей твій майстер, не піднімає, я йому теж дзвоню, б***ь. Штраф, «бабки» мені в кишеню».

Приїжджаємо на матч. А Сьомін, схоже, до кінця не знав, він Алієва ставить до складу, я на заміну. Думаю, що треба чимось допомогти, рятувати. Але 0:2 вже не врятуєш, там ще така банда була у «Шахтаря». А потім мене Сьомін кличе, каже: «Міняй, б***ь, свого друга».

Завершився матч, заходимо в роздягальню, сидимо з ним поруч. Суркіс залітає, каже, що з нас по 50 тисяч. Сьомін злий, говорить, що ми закінчили, грати більше не будемо...» - розповів Мілевський.

Дивіться також: ВІДЕО. «Михалич, гроші хоч дасте пацанам?» Як Міля поговорив з Суркісом

Оцініть матеріал
(568)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 23
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
dd dent
Рассказывать приватные беседы о том как позорились по молодости наверное не стоит все таки,хотя учитывая что миля и о том как трах Канделаки говорил и путан, то удивляться особо не чему
Yura Voller
Час а***тельних історій, Мілі і Алі )
bonv
і чим ти хвалишся Міля?
Mac_Gyver
Дважды олух: 1) потому что такое сделал, 2) потому что всем об этом рассказал.
Алексей Крючков
Пид.... Ты этих матчей ждёшь, надеешься, время и деньги тратишь, а они сука так поступают. Лучше бы кто то другой играл, менее талантливый, но кому не все равно на команду!
Муґунот Уух
дурак Суркис: после второй подобной выходки (после первой надо оставить шанс исправиться)- пинка под сраку обоим, да с волчим билетом.
Surkis-fuflo
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
lenares85
Если они за 4 5 дней немного загуляли, как сам сказал то и ничего страшного, личную жизнь футболистов никто не отменял, тем более если ещё и на машине могли ездить то вдребезги пяные. А по поводу того, что милиция здала тут нужно их садить, за взятки первое, а второе, ч то на частных лиц работают.
AЛВ
Книга буде "Пригоди Мілі та Кента з братами Суркісами"!!!???
narytnyk
Вроде бы к чему на спортивном сайте интервю алкаша который пропил свой талант, хотя как наглядный пример для молодежы вполне подойдет
Kherson384
Лошара, олень....... За Вас люди болели.......
Trollface
Как не умел играть, так и не умеет. Язык длинный и не трезвый.