Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
| Оновлено 12 грудня 2020, 04:43
17040
0

Прогноз на матч Інтер - Шахтар

Гра відбудеться 9 грудня

| Оновлено 12 грудня 2020, 04:43
17040
0
Прогноз на матч Інтер - Шахтар

Цього тижня завершується груповий етап Ліги Чемпіонів. І особлива подія чекає на українських вболівальників 9 грудня - донецький «Шахтар» у Мілані зустрінеться з «Інтером». Особливість протистояння полягає у тому, що в групі B кожен з колективів має шанс на потрапляння у плей-оф і символічно, що все вирішується саме в останньому турі. Максимально цікава та напружена ситуація в групі В. Аналітики Parimatch прогнозуються, що гра у Мілані буде дуже результативною. 68% на те, що ми побачимо не менше трьох голів, 67% на те, що забивати команди будуть в обох таймах. Нагадаємо, що гірники забили 4 м’ячі в Мадриді, тож і у Мілані вони не розгубляться.

Після другої перемоги над Реалом, донеччани посідають другу сходинку у групі з сімома набраними очками і щоб потрапити до числа 16 найкращих команд Європи, їм необхідно, як мінімум, не програти у виїзному поєдинку з «Інтером». Також цей матч стане для «гірників» 100-м в основній сітці найпрестижнішого клубного турніру Старого світу.

«Шахтар» може навіть вийти з групи з першого місця, якщо здобуде перемогу в своєму поєдинку, а «Боруссія» втратить очки на полі мадридського «Реалу». Додає оптимізму ще той факт, що «Інтер» не дуже вдало обороняється на власному полі легендарного стадіону «Сан-Сіро» - в 7 з 8 останніх домашніх поєдинках італійці неодмінно пропускають. Індивідуальний тотал Шахтаря більше одного голу з коефіцієнтом 2.65 може стати непоганим варіантом для підвищення зацікавленості в перегляді матчу.

Чи вдасться центральним оборонцям гірників стримати натиск Лукаку та компанії та чи зможуть вони реалізувати нагоди в контратаках, які безумовно матимуть атакувальні гравці українського клубу? Та чи повернеться навесні Ліга Чемпіонів на поле НСК «Олімпійського»? Відповіді на ці питання ми дізнаємось вже у цю середу, початок гри о 22:00 за Києвом.

Оцініть матеріал
(16)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Ексчемпіон світу розповів, що сталося під час спарингу з Ф'юрі
Бокс | 19 квітня 2024, 15:36 0
Ексчемпіон світу розповів, що сталося під час спарингу з Ф'юрі

Джей Опетайя заперечує, що відправив Тайсона на настил рингу

Таблиця УПЛ. Шахтар збільшив відрив від конкурентів після виграшу в Зорі
Футбол | 19 квітня 2024, 06:45 172
Таблиця УПЛ. Шахтар збільшив відрив від конкурентів після виграшу в Зорі

Гірники можуть потрапити напряму до групового раунду Ліги чемпіонів 2024/25

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.