Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 08 грудня 2020, 22:06
6007
1

ПАВЛОВ: «Ще до вбивства Бабаєва Жеваго цікавився продажем Ворскли»

Колишній тренер полтавського клубу - про непідтверджені чутки

| Оновлено 08 грудня 2020, 22:06
6007
1
ПАВЛОВ: «Ще до вбивства Бабаєва Жеваго цікавився продажем Ворскли»
Sport.ua. Микола Павлов

Екс-тренер полтавської «Ворскли» Микола Павлов прокоментував інформацію, що з'явилася в ЗМІ про те, що власник полтавського клубу Костянтин Жеваго зацікавлений в тому, щоб продати футбольний клуб.
 
«Прочитавши цю новину, не здивувався. З часів вбивства Олега Мейдановича Бабаєва у «Ворсклі» не було жодного керівника, який був гідний цієї людини. І у Костянтина Жеваго не було жодного такого посередника між ним і клубом, яким був Бабаєв. Він був другом Жеваго, його партнером, сидів з ним за одним столом і знав, що при ньому «Ворскла» буде працювати, як годинниковий механізм. Але цей механізм вже тоді дава збій, Бабаєву було важко, а Жеваго якось на новорічному вечері в Києві через Бабаєва поцікавився, наводив довідки, чи можна буде продати полтавський клуб.
 
Після того як рухнув банк «Фінанси і кредит», у багатьох працівників клубу, у футболістів, згоріли там великі гроші - 50 і 100 тисяч доларів. Вони не могли їх навіть зняти на лікування онкологічних захворювань своїх родичів. Грошей немає, згоріли. Власник клубу теж не в Україні.
 
Тому, на мій погляд, після вбивства Бабаєва таких успіхів у «Ворскли», як при ньому, вже не було. При ньому не могло бути й мови, щоб була затримка по зарплаті хоча б за два місяці, він не звільнив жодного працівника. Зараз є у «Ворсклі» люди, які не отримали ще борги за 2016 рік. Хто йде, той отримує, тому що інакше клуб не отримає документи на ліцензування. Хто залишився, чекає свої гроші.
 
Якщо нинішня новина про бажання Жеваго продати «Ворсклу» правда, мене вона не здивувала. Тому що нинішні керівники клубу не в змозі продати легіонерів, яких вони купили. Хто їх купить? Тому, думаю, що частка істини в цій новині цілком може бути», - сказав Павлов.
 
Нагадаємо, що полтавська «Ворскла» в матчі 12-го туру УПЛ на останніх хвилинах поступилася чернігівській «Десні» (0:1).
 
Читайте також: ФК Ворскла: «У клуба стабільна фінансова база»

Оцініть матеріал
(39)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Як виглядає таблиця АПЛ після перенесених матчів 29-го туру АПЛ 2023/24?
Футбол | 26 квітня 2024, 12:00 0
Як виглядає таблиця АПЛ після перенесених матчів 29-го туру АПЛ 2023/24?

«Арсенал розгромив «Челсі», фіаско «Ліверпуля», впевнена перемога «Манчестер Сіті»

Новий шанс збірної України. Анонс чемпіонату світу з хокею
Хокей | 26 квітня 2024, 12:51 5
Новий шанс збірної України. Анонс чемпіонату світу з хокею

Команда Дмитра Христича спробує вийти до Дивізіону 1A

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
BekXan
Тут Павлов лукавит конечно по поводу легионеров И Якубу и Кане и Ндиайе интересовались многие клубы и нашими киперами в том числе.Ворскла переподписала длительные контракты с ними.Продавать сейчас нет смысла они растут и плюс у самих проблемы со складом.По поводу долгов есть промежуточные темы прошлых лет и на сколько я знаю не у футболистов.По нынешним финансирование стабильное всё платят.А это сейчас самое ценное на фоне всех проблем и кризисов.В командах вообще других проблемы серьёзные.
Ну а Бабаев это был настоящий президент и классный человек.Был бы он живой с Ворсклой бы не было проблем.Умел лн говорить с Живаго и вообще держать клуб не то что нинешние менеджеры сопляки и тупые личности.