Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

CS2
| Оновлено 11 грудня 2020, 12:35
263
0

NAVI Junior - ALTERNATE Attax: прогноз от KvintUA

Відомий журналіст дав прогноз на матч українського клубу

| Оновлено 11 грудня 2020, 12:35
263
0
NAVI Junior - ALTERNATE Attax: прогноз от KvintUA
NAVI Junior

Фінальне випробування для нового гравця Natus Vincere - прогноз на дебютний матч NAVI Junior на European Development Championship

European Development Championship - це особливий турнір для всіх команд другого дивізіону в Counter-Strike: Global Offensive. Це останній івент року, тому кожен гравець кожної команди буде вичавлювати з себе максимум відразу з двох причин: закінчити сезон на високій ноті і показати себе скаутам більш іменитих клубів перед канікулами.

Тому на тлі чуток про перехід головної зброї NAVI Junior Валерія B1t Ваховського в стан основного складу Natus Vincere з CS:GO, я ніяк не міг упустити можливість написати про дебютний матч у рамках чемпіонату.

11 грудня юніори зіграють свій перший матч на European Development Championship проти ALTERNATE Attax - команди середньої руки з Німеччини.

В українського клубу є дуже хороші шанси на перемогу в матчі. Про це можна судити, як мінімум, з недавніх результатів обох колективів. Починаючи з листопада NAVI Junior програли всього 3 матчі з 10, в той час як німці, при такій же кількості зустрічей, здобули перемогу всього в половині ігор.

Формат матчу «до першої перемоги» грає на користь українцям. Обидва колективи не грають Nuke, а ще дві слабкі точки джуніор - Train і Mirage - підуть на стадії банів.

Історія особистих зустрічей між командами також на боці молоді з Natus Vincere. Підопічні Амірана Ami Рехвіашвілі виграли всі матчі в 2020 році.

*статистика взята з сайту HLTV.org

З огляду на все вищесказане, а також те, що Ваховському вкрай важливо показати свою найкращу гру на турнірі, можна зробити висновок, що NAVI Junior перевершують ALTERNATE Attax. Я очікую на легку перемогу українців.

Тарас KvintUA Бортник - кіберспортивний журналіст, репортер. Головний редактор найбільшого кіберспортивного порталу України GameInside.ua. Як кореспондент, відвідав більше 30 чемпіонатів найвищого рівня, серед яких PGL Krakow Major, StarLadder Major 2019, The International 9, IEM Katowice 2020.

Даний прогноз є думкою експерта і не гарантує виграшу в букмекерській конторі.
Джерело Sport.ua
Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Костюк розповіла, як мало не загинула під час медового місяця
Теніс | 28 березня 2024, 22:12 4
Костюк розповіла, як мало не загинула під час медового місяця

Марта та її чоловік були дуже впевнені у собі, коли займалися серфінгом

The Guardian: Україна може вийти до чвертьфіналу Євро-2024
Футбол | 28 березня 2024, 14:11 23
The Guardian: Україна може вийти до чвертьфіналу Євро-2024

Лідерами «жовто-синіх» британці вважають Мудрика та Судакова

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.