Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
| Оновлено 12 грудня 2020, 02:49
7015
3

Інтер – Шахтар: прогноз на матч В'ячеслава Грозного

Спеціаліст дав прогноз на матч групового раунду Ліги чемпіонів

| Оновлено 12 грудня 2020, 02:49
7015
3
Інтер – Шахтар: прогноз на матч В'ячеслава Грозного
ФК Арсенал-Київ. В'ячеслав Грозний

Відомий український тренер В'ячеслав Грозний зробив прогноз на поєдинок 6-го туру групового раунду Ліги чемпіонів «Інтер» - «Шахтар».

«Шахтар» може продовжити участь в Лізі чемпіонів, якщо не програє «Інтеру». Думаю, «гірники» не програють міланській команді. «Інтеру» необхідно виграти у «Шахтаря», інших варіантів у них немає. Також «нерадзуррі» влаштовує перемога «Боруссії» над «Реалом». Тоді «Інтер» і «Боруссія» продовжать грати в Лізі чемпіонів.

Так, напередодні в Серії А «Інтер» переміг Болонью (3:1). Хоча в цьому матчі Конте провів ротацію складу. Він приберіг на «Шахтар» Янга, який не грав, а також Бареллу і Мартінеса, які вийшли на заміну. Конте відверто береже їх на «Шахтар». Те ж саме зробили і «гірники». Правда, з «Минаєм» не грало 5-6 футболістів основи.

Відзначимо, що в Києві «Інтер» не виграв у «Шахтаря (0:0). Також в цьому сезоні єврокубків «Інтер» дуже погано грає вдома. «Нерадзуррі» зіграли внічию з Гладбахом (2:2) і програли «Реалу» (0:2). «Інтер» не випадково знаходиться на останньому місці в групі. З чим я це пов'язую? На мій погляд, Конте перемудрив в балансі. Він зробив команду більш атакуючою. У них відбулося розбалансування. У «Інтера» навіть опорні хави і вся ця група йдуть підтримувати Лукаку, Мартінеса, Бареллу і всю цю компанію. Будь-яка втрата м'яча і швидка контратака може призвести до голу у ворота «Інтера». Міланська команда зараз багато пропускає. У них зникла та надійність, яка була. І хоч «нерадзуррі» йдуть другими в Серії А, надійності в грі «Інтера» поки немає. Але в матчі з «Шахтарем» команді Конте потрібно вигравати! «Шахтар» може влаштувати нічия. «Інтер» буде грати агресивно і розкуто. Для «Шахтаря» важливо впоратися зі зв'язкою Лукаку-Мартінес. Також «гірникам» необхідний хороший контроль м'яча, також потрібно не допускати помилки. «Інтер» - дуже емоційна команда, а емоції йдуть від головного тренера Конте. Досить часто футболістів «Інтера» вилучають.

«Шахтарю» дуже важливо солідно виглядати. «Гірникам» потрібно швидко почати матч і постаратися відрізати групу гравців «Інтера» для Тете і Соломона, які можуть втекти. У цьому шанс. Мені здається, що «Шахтар» не програє. Емоції зашкалять і «Інтер» не зможе зіграти в свою гру, в яку він хоче. Я думаю, «Шахтар» виграє і займе перше місце в групі. А «Реал» переможе «Боруссію» і буде другим. Гладбахці потраплять до Ліги Європи. А «Інтер», думаю, вилетить з єврокубків і перебування Конте на посту головного тренера міланців буде під великим питанням. Боси «Інтерв» будуть незадоволені таким, бо вони не стали чемпіонами в минулому сезоні і, якщо поступляться «Шахтарю», завалять єврокубки.

«Шахтар» однозначно заб'є, я навіть не сумніваюся. А Конте після цього матчу можуть звільнити.

Матч «Інтер» - «Шахтар» відбудеться 9 грудня. Початок зустрічі о 22:00.


В'ячеслав Грозний - відомий український тренер. Очолював «Ниву» Вінницю, «Дніпро», «Арсенал» Київ, «Металург» Запоріжжя, «Говерлу». Також працював з російським «Тереком», болгарським «Левскі», грузинським «Динамо» Тбілісі, казахстанськими «Тоболом», «Іртишем» та «Шахтарем» Караганда.

Даний прогноз є думкою експерта і не гарантує виграшу в букмекерській конторі.
Оцініть матеріал
(22)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 3
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
vsekan
Ну фантазировать никто не запрещал, но скорее всего интер задушит шахтёр максимальным пресиногом и вкатит пару корявых, а дальше шахтёр расыпиться как это было с бладбахом. Как результат 4-0, и вылет у УПЛ. Надеюсь прогноз не збудеться, но выглядит это всё так
99460
Сказочный долба ё б , и его фк вагина на первом месте !!!
zzg77
Халва, халва, халва... Только кому от этого слаще? 2:0 в пользу Интера и без вариантов. Итальянцы играют в закрытый футбол, во главу поставлена оборона, что Шахтеру очень не нравится.