Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
| Оновлено 08 грудня 2020, 04:11
2477
0

Зеніт - Боруссія: прогноз на матч Сергія Нагорняка

Український фахівець висловився про матч Ліги чемпіонів

| Оновлено 08 грудня 2020, 04:11
2477
0
Зеніт - Боруссія: прогноз на матч Сергія Нагорняка
ФК Зеніт

Відомий український футбольний експерт Сергій Нагорняк дав прогноз на матч 6-го туру групового раунду Ліги чемпіонів «Зеніт» - «Боруссія» Дортмунд.

«У «Зеніта», напевно, є всередині команди якісь проблеми. Там обстановка не дуже хороша. Я і, дізнавшись жеребкування, сказав, що «Зеніт» не вийде з цієї групи до плей-оф і, максимум, буде боротися за третє місце з «Брюгге». Але виявилося, що пітерці навіть з «Брюгге» не готові поборотися. Хоча у «Зеніту» бюджет у раз десять більше, ніж у бельгійського клубу. А «Брюгге» обіграв «Зеніт» вдома з рахунком 3:0 і в Санкт-Петербурзі (2:1).

Взяти склад «Зеніту». Ось, наприклад, Ловрен з «Ліверпуля» перейшов, а виглядає він зараз, як Ракицький. Що Ловрен, що Ракицький - зараз ніякі. Їх обігрують спокійно, розривають їх. Я не кажу, що Ловрен і Ракицький у всьому винні. Але, якщо в «Зеніті» зараз одним з кращих є 37-річний Жирков... І він дійсно зараз в пітерській команді - один з кращих в свої 37 років. У Росії вже пишуть, що футбол зараз у них в болоті: збірна нічого не виграє, клуби провалюються. Хоча росіяни кажуть, що їхній чемпіонат набагато сильніший за український. А ви подивіться, як команди виступають в єврокубках. Але це їхні проблеми.

Я думаю, «Боруссія» обіграє «Зеніт» в Санкт-Петербурзі і обіграє вона пітерців спокійно. Я думаю, «Зеніт» не зможе навіть дверима грюкнути. Тому що команда зараз в такому стані ... Те, що вони забили п'ять м'ячів «Уралу» - це не показник. У Дортмунді в першій грі в матчі, який був під дощем, «Боруссія» робила з «Зенітом» все, що хотіла. Так, тоді тільки в кінці німці забили, але матч був для «Зеніту» без шансів. «Зеніт» зараз ніякий, тому «Боруссія» легко виграє».

Матч «Зеніт» - «Боруссія» відбудеться 8 грудня. Початок зустрічі о 19:55.


Сергій Нагорняк — в минулому відомий український футболіст. Виступав за «Ворсклу», вінницьку «Ниву», житомирський «Хімік», московський «Спартак», «Дніпро», «Металург» з Новомосковська, донецький «Шахтар», київський «Арсенал», запорізький «Металург», «Волинь», «Ірпінь» і китайські клуби. Зіграв 14 матчів за збірну України. Нині працює тренером збірної України U-16.

Даний прогноз є думкою експерта і не гарантує виграшу в букмекерській конторі.
Оцініть матеріал
(15)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Підсумки дня Ліги конференцій. Хто зіграє у півфінальних матчах?
Футбол | 19 квітня 2024, 06:05 0
Підсумки дня Ліги конференцій. Хто зіграє у півфінальних матчах?

У півфіналах зустрінуться: Олімпіакос – Астон Вілла, Фіорентина – Брюгге

Анчелотті оцінив матч з Манчестер Сіті, в якому Лунін двічі відбив пенальті
Футбол | 18 квітня 2024, 07:15 1
Анчелотті оцінив матч з Манчестер Сіті, в якому Лунін двічі відбив пенальті

Карло прокоментував перемогу «Реала» у матчі-відповіді 1/4 фіналу Ліги чемпіонів

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.