Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
| Оновлено 12 грудня 2020, 02:04
657
0

Барселона - Ювентус: прогноз на матч Сергія Нагорняка

Спеціаліст дав прогноз на матч групового раунду Ліги чемпіонів

| Оновлено 12 грудня 2020, 02:04
657
0
Барселона - Ювентус: прогноз на матч Сергія Нагорняка
sportskeeda.com

Відомий український футбольний експерт Сергій Нагорняк дав прогноз на матч 6-го туру групового раунду Ліги чемпіонів «Барселона» - «Ювентус».

«Обидві команди гратимуть для себе. У першому матчі «Барселона» обіграла «Ювентус» і контролірвала гру. Думаю, і на «Камп Ноу» буде така ж гра, каталонці будуть домінувати. Це буде таке чергове протистояння Мессі та Роналду. Хоча «Барселона» в чемпіонаті Іспанії знаходиться в жахливому стані. Ось «Кадису» програли (1:2). Тобто команда Рональда Кумана програє всім підряд. Фактор Мессі? Важко футболісту в 33 роки в кожному матчі тягти на собі команду. Те ж саме і «Ювентус». «Стара Синьйора» непереконливо зіграла з «Торіно», хоч і перемогла з рахунком 2:1.

«Барселона» і «Ювентус» знаходяться не в кращому стані. Може спрацювати, що «блаугранас» гратимуть вдома і те, що в першому матчі вони здорово зіграли проти «Ювентуса». Але обом командам буде легко гратися, бо результат не тяжіє, обидві команди пройшли далі. Але, як на мене, в цьому протистоянні все-таки «Барселона» краще виглядає. «Ювентусу» завжди важко грати проти «Барси».

Матч «Барселона» - «Ювентус» відбудеться 8 грудня. Початок зустрічі о 22:00.


Сергій Нагорняк — в минулому відомий український футболіст. Виступав за «Ворсклу», вінницьку «Ниву», житомирський «Хімік», московський «Спартак», «Дніпро», «Металург» з Новомосковська, донецький «Шахтар», київський «Арсенал», запорізький «Металург», «Волинь», «Ірпінь» і китайські клуби. Зіграв 14 матчів за збірну України. Нині працює тренером збірної України U-16.

Даний прогноз є думкою експерта і не гарантує виграшу в букмекерській конторі.
Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.