Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга Європи
| Оновлено 10 грудня 2020, 16:09
554
0

Лестер – АЕК. Прогноз і анонс на матч Ліги Європи

Клуб Дмитра Чигринського та Євгена Шахова спробує голосно грюкнути дверима

| Оновлено 10 грудня 2020, 16:09
554
0
Лестер – АЕК. Прогноз і анонс на матч Ліги Європи
АЕК

У четвер, 10 грудня, в рамках шостого туру Ліги Європи в групі G англійський «Лестер» на домашньому стадіоні «Кінг Павер» прийматиме грецький АЕК.

«Лестер»

Команда Брендана Роджерса ще після чотирьох турів гарантувала собі вихід у плей-оф турніру, набравши 10 очок. На старті англійський клуб вдома розгромив луганську «Зорю» (3:0), у другому турі на виїзді обіграв АЕК (2:1), а потім взяв чотири очки в «спарці» з португальською «Брагою» (4:0, 3:3). Минулого тижня «Лестер» приїхав до «Зорі» в Запоріжжя і мінімально програв (0:1), але, українська команда все одно в підсумку втратила шанси на єврокубкову весну.

Результати матчів останнього туру визначать, на якому місці в групі фінішує «Лестер». В даний момент у англійського клубу і «Браги» однакова кількість балів, але «лисиці» лідирують у турнірній таблиці завдяки результатам особистих зустрічей. Так що перемога гарантує «Лестеру» перше місце і, ймовірно, більш слабкого суперника після жеребкування 1/16 фіналу. У разі втрати очок, все буде залежати від результату паралельного матчу між «Зорею» та «Брагою».

АЕК

Грецький клуб, за який виступають українці Євген Шахов і Дмитро Чигринський, цим матчем завершує свою єврокубкову кампанію, яка розпочалася ще в третьому раунді кваліфікації Ліги Європи. Але на груповому раунді команді Массімо Каррери вдалося набрати лише три очки завдяки перемозі над «Зорею» (4:1) в третьому турі. Всі інші матчі АЕК програв.

Мабуть, фатальною стала поразка в минулому турі від «Браги» (2:4), якою греки поховали не тільки свої амбіції зіграти в плей-оф, але й «Зорі». Тепер АЕКу залишається лише голосно грюкнути дверима. Проте зробити це буде непросто, адже в суперниках нехай і не дуже мотивований, але все ж один з кращих клубів найсильнішої ліги світу.

Особисті зустрічі

Зустріч півторамісячної давнини поки залишається єдиною в історії протистояння команд, тоді «Лестер» забив у ворота АЕКа два м'ячі, а пропустив у відповідь тільки один.

Орієнтовні склади

«Лестер»: Ворд – Джастін, Сеюнджю, Морган, Перейра, Ндіді, Прат, Чаудрі, Барнс, Ундер, Варді.

АЕК: Цинтотас – Лопеш, Неделчару, Сварнас, Бакакіс, Сімойнш, Гарсія, Галанопулос, Лівая, Танковіч, Ансаріфард.

Прогноз на протистояння

Ми вважаємо, що «Лестер» в даному матчі здобуде перемогу, а тому нашою ставкою буде позиція – П1 з коефіцієнтом 1,34 по лінії Parimatch.

10 грудня, четвер

«Лестер» – АЕК
Лестер. Стадіон «Кінг Павер». 22:00
ТБ-трансляція на медіасервісі MEGOGO
Прогноз Sport.ua — 2:0
 
  • 1,34
  • 5,70
  • 8,40
Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.