Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
| Оновлено 09 грудня 2020, 18:05
5009
0

Мідтьюлланд - Ліверпуль. Прогноз і анонс на матч Ліги чемпіонів

Поєдинок без турнірної інтриги

| Оновлено 09 грудня 2020, 18:05
5009
0
Мідтьюлланд - Ліверпуль. Прогноз і анонс на матч Ліги чемпіонів
thisisanfield.com

У середу, 9-го грудня, в Хернінгу на стадіоні «МСХ Арена» в рамках шостого туру групового етапу Ліги чемпіонів «Мідтьюлланд» прийме «Ліверпуль»

Цей поєдинок не є пріоритетним для жодної з команд. Причина проста: він уже ніяк не вплине на розклад в групі D. «Ліверпуль» достроково забезпечив собі перше місце в групі і зіграє навесні в Лізі чемпіонів, а «Мідтьюлланд» втратив всі шанси навіть на Лігу Європи.

«Мідтьюлланд»

Команда Бріана Пріске змогла набрати в поточному розіграші Ліги чемпіонів лише одне очко. «Вовки» в матчі минулого туру сенсаційно на виїзді зіграли внічию з «Аталантою». До цього були поразки від «Аякса», «Ліверпуля» і тієї ж «Аталанти». В результаті данці мають різницю м'ячів 3:12. Для «Мідтьюлланда» вихід в Лігу чемпіонів вже став справжнім досягненням. Команда змогла пройти три раунди кваліфікації, перемігши «Лудогорець», «Янг Бойз» і «Славію».

Виступ в Лізі чемпіонів не заважає підопічним Пріске добре виступати в чемпіонаті Данії. «Вовки» лідирують у турнірній таблиці, випереджаючи на два очки «Брондбю». На вихідних команда на виїзді впевнено переграла «Вайле». Одним з голів, до слова, відзначився «українець» Ерік Святченко.

У «Мідтьюлланна» є кадрові втрати. Не зможуть взяти участь в цьому поєдинку Міккель Андерсен, Брумадо Жуніор, Йенс-Лис Каюсте і Піоне Систо.

«Ліверпуль»

Чемпіон Англії набрав 12 очок в п'яти матчах Ліги чемпіонів і вже забезпечив собі перше місце в групі. Як і передбачалося, команда Юргена Клоппа не зазнала особливих проблем в квартеті з «Аяксом», «Аталантою» і «Мідтьюлландом». Мерсисайдці залишаються одними з головних претендентів на перемогу в турнірі.

На вихідних «червоні» буквально не помітили «Вулверхемптон» в чемпіонаті Англії, відправивши в його ворота чотири м'ячі. Це допомогло «Ліверпулю» залишитися в лідируючій групі. Він ділить перше-друге місце з «Тоттенхемом». Здається, що Юрген Клопп дасть відпочити основним гравцям в цьому поєдинку, оскільки потім у «Ліверпуля» в АПЛ матчі проти «Фулхема» і «Тоттенхема».

Мерсисайдці продовжують відчувати серйозні проблеми зі складом. Лазарет команди переповнений, але є і хороші новини - Трент Олександр-Арнольд і Набі Кейта повернулися до тренувань з командою і зможуть зіграти в цьому поєдинку.

Історія зустрічей

Суперники зустрічалися між собою лише один раз. Сталося це 27 жовтня, коли «Ліверпуль» здобув перемогу завдяки голам Діогу Жоти і Мохамеда Салаха.

Орієнтовні склади:

«Мідтьюлланн»: Хансен, Колс, Святченко, Шольц, Пауліньо, Хоег, Дрейєр, Андерсон, Оньєка, Мабіль, Каба.

«Ліверпуль»: Келлехер, Вільямс, Філліпс, Фабіньо, Робертсон, Джонс, Кейта, Вейналдум, Жота, Мінаміно, Салах.

Прогноз на протистояння

Ми вважаємо, що в цьому поєдинку перемогу здобудуть гості, а тому нашою ставкою буде позиція – П2 з коефіцієнтом 2.06 по лінії Parimatch.

9 грудня, середа

«Мідтьюлланд» – «Ліверпуль»
Хернінг. Стадіон «МСХ Арена». 19:55
ТБ-трансляція на телеканалі «Футбол 3»
Прогноз Sport.ua — 1:3
 
  • 3,40
  • 3,95
  • 2,06
Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Дві серії пенальті. Визначено фінальну пару Юнацької ліги УЄФА
Футбол | 19 квітня 2024, 21:19 0
Дві серії пенальті. Визначено фінальну пару Юнацької ліги УЄФА

Мілан у футбольній лотереї здолав Порту та зіграє у фіналі з Олімпіакосом

Врятувала 5 матчболів! Костюк вирвала перемогу в 7-ї ракетки у Штутгарті
Теніс | 19 квітня 2024, 00:45 51
Врятувала 5 матчболів! Костюк вирвала перемогу в 7-ї ракетки у Штутгарті

Марта у трьох партіях обіграла Чжен Ціньвень у 1/8 фіналу турніру WTA 500

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.