Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
| Оновлено 09 грудня 2020, 18:04
1855
0

Манчестер Сіті - Марсель. Прогноз і анонс на матч Ліги чемпіонів

Невмотивовані «городяни» проти «провансальців»

| Оновлено 09 грудня 2020, 18:04
1855
0
Манчестер Сіті - Марсель. Прогноз і анонс на матч Ліги чемпіонів
Reuters

У середу, 9-го грудня, в Манчестері на стадіоні «Етіхад» в рамках шостого туру групового етапу Ліги чемпіонів місцевий «Манчестер Сіті» прийме «Марсель».

Поєдинок виглядає досить цікавим і непередбачуваним лише з однієї точки зору: як до нього поставиться «Манчестер Сіті». «Городяни» вже своє завдання виконали і забезпечили перше місце в групі, а ось «Марселю» потрібна перемога, щоб зачепитися за третє місце і вийти в Лігу Європи.

«Манчестер Сіті»

Господарі поля в цій Лізі чемпіонів виступили ударно. Підопічні Хосепа Гвардіоли двічі без проблем розібралися з «Олімпіакосом», спокійно виграли по одній грі у «Марселя» і «Порту», ​​а також зіграли внічию з португальцями. Це дозволило «блакитним» набрати 15 очок з різницею м'ячів 10:1 і достроково забезпечити собі вихід в 1/8 фіналу найпрестижнішого клубного турніру Старого Світу з першого місця.

У чемпіонаті Англії у «Манчестер Сіті» є проблеми. Там «городяни» після 11 турів йдуть лише на шостій позиції, відстаючи від лідерів на шість очок. Правда, у команди є гра в запасі. На вихідних «Сіті» забив два м'ячі «Фулхему» і зараз знаходиться в хорошому стані.

Передбачити склад «Манчестер Сіті» на цей поєдинок неможливо. Здається, що буде ротація. Обов'язково повинен отримати свій черговий шанс український захисник Олександр Зінченко. Під питанням участь у грі тільки Серхіо Агуеро і Натана Аке. Всі інші в строю.

«Марсель»

Французький клуб, нарешті, перервав рекордну, 13-матчеву серію з поразок у Лізі чемпіонів. Минулого тижня «біло-блакитні» у вольовому стилі зломили опір «Олімпіакоса». Перемога дозволила «провансальцям» набрати три очки і зрівнятися з греками в турнірній таблиці. Однак «південці» поступаються «Олі» за особистими зустрічами, тому для того, щоб вийти в Лігу Європи команді Андре Віллаш-Боаша необхідно набирати очки. Більш того, «Марселю» потрібно сподіватися на «Порту» в матчі з «Олімпіакосом».

У чемпіонаті Франції у «Марселя» п'ятиматчева переможна серія. «Біло-блакитні» здолали «Бордо», «Лор'ян», «Страсбур», «Нант» і «Нім». В результаті зараз підопічні Вілаша-Боаша мають в своєму активі 24 очки і посідають четверту позицію. При цьому, у «провансальців» є два матчі в запасі і в разі перемог в цих поєдинках вони очолять турнірну таблицю.

«Марсель» повинен вийти на зустріч в найсильнішому складі, оскільки травмований тільки сербський хавбек Неманья Радоньїч.

Історія зустрічей

Поєдинок, який відбувся 27 жовтня, був першим очним протистоянням команд. Тоді на «Велодромі» «Манчестер Сіті» впевнено розібрався з «Марселем». Голами відзначилися Ферран Торрес, Ілкай Гюндоган і Рахім Стерлінг.

Орієнтовні склади:

«Манчестер Сіті»: Штеффен, Зінченко, Гарсія, Діаш, Канселу, Фоден, Родрі, Фернандіньо, Сілва, Стерлінг, Торрес.

«Марсель»: Манданда, Сакаї, Чалета-Цар, Альваро, Амаві, Ронж'є, Камара, Кюізанс, Товен, Пайє, Бенедетто.

Прогноз на протистояння

Ми вважаємо, що в цьому поєдинку перемогу здобудуть господарі, а тому нашою ставкою буде позиція – П1 з коефіцієнтом 1.42 по лінії Parimatch.

9 грудня, середа

«Манчестер Сіті» – «Марсель»
Манчестер. Стадіон «Етіхад». 22:00
ТБ-трансляція на телеканалі «Megogo»
Прогноз Sport.ua — 2:1

 

 
  • 1,42
  • 4,80
  • 8,00
Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Гравці ще одного клубу УПЛ отримали бронювання від мобілізації. Ліга також
Футбол | 10 травня 2024, 20:43 12
Гравці ще одного клубу УПЛ отримали бронювання від мобілізації. Ліга також

УПЛ та «Зоря» визнані критично важливими для економіки України

Україна – лідер. Турнірні таблиці ЧЄ із socca. Зафіксовано рахунок 18:0
Інші види | 10 травня 2024, 06:15 0
Україна – лідер. Турнірні таблиці ЧЄ із socca. Зафіксовано рахунок 18:0

Хорватія відвантажила у ворота Люксембургу 18 м'ячів без відповіді

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.