Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 06 грудня 2020, 19:59
2126
7

Олімпійська витримка. Олімпік в Києві обіграв Рух

Підопічні Ігоря Климовського вже в першому таймі забезпечили собі комфортну перевагу

| Оновлено 06 грудня 2020, 19:59
2126
7
Олімпійська витримка. Олімпік в Києві обіграв Рух
УАФ

Головний тренер «Олімпіка» Ігор Климовський після поразки в минулому турі від «Інгульця» здійснив певні ротації у стартовому складі. Замість Романовського, Тейшейри і Кравчука на поле вийшли Бабенко, Беніто та Альваренга. Щодо складу «Руху» то головний тренер львівського клубу Іван Федик замість дискваліфікованого Мартинюка у гру виставив Копину. Тож, вперше в статусі капітана «жовто-чорних» на поле вийшов досвідчений Федорчук.

Суперники почали гру досить активно, але через брак завершальних передач партнерам ударів в рамки обох воріт не виникало, поки за справу не взявся Шахаб. Після передачі вихованця львівського футболу Лебеденка іранець в один дотик пробив у ближній кут. Для іранця це був 13-й гол в УПЛ у складі «Олімпіка», і він повторив клубний рекорд, який належав Максиму Дегтярьову.

Після забитого голу господарі поля на деякий час віддали ініціативу гостям і нагоду зрівняти рахунок мав Кондраков, котрий з ударної позиції пробив головою вище воріт. Натомість олімпійці зуміли вдруге забити гол у ворота Бандури. Після удару Беніто м’яч зрикошетив від Парамонова у сітку воріт «Руху». Згодом нігерієць міг оформити і дубль, але цього разу пробив у руки воротарю.

Міг рикошет допомогти забити гол і гравцям «Руху», але після штрафного удару Федорчука м’яч, торкнувшись «стінки», пролетів поруч зі штангою. Кінцівка тайму пройшла в атаках львівського клубу. Міг забити гол у «роздягальню» Русин, але після пасу Мисика пробив у руки голкіпера. Не пощастило і Федорчуку, який після чергового стандарту влучив у стійку воріт «Олімпіка».

Як і очікувалося, другий тайм активніше розпочали гості. Знову завершальні удари двічі наносив Федорчук, але Бетим зумів ліквідувати загрози. Олімпійці при першій нагоді проводили швидкі контратаки, одна з яких знову завершилася голом. Після передачі Політила з лівого краю м’яч зрикошетив від Парамонова у воротаря. Від рук Бандури м’яч влучив у поперечину  і відскочив до неприкритого Шахаба, який і оформив свій 2-й дубль в УПЛ. При цьому іранець став автором 200-го голу та 10-го дублю «Олімпіка» в чемпіонатах України.

Гравці «Руху» не змірилися з таким розвитком подій на полі і також забили свій гол. Русин навісив зі штрафного на Кондракова, який пробивав головою,  і  м’яч рикошетом від Цимбалюка опинився у сітці воріт олімпійців. Але більшого львів'янам досягти не вдалося.

Відзначимо, що в сьогоднішньому матчі перервалися одразу дві затяжні безгольові серіали «Руху» в чемпіонаті – загальний, який тривав 283 хвилини, та гостьовий – 399 хвилин.

В підсумку «Рух» і далі залишається єдиною командою поточного сезону, яка ще не відчула радості перемоги. «Олімпік», хоч і збільшив свій пропускний серіал в чемпіонаті до восьми ігор, здобув важливі три очки і без врахування гри «Колос» - «Олександрія» увійшов до п’ятірки кращих команд турніру.

Юрій МЕЛЬНИК

Українська Прем'єр-ліга. 12-й тур.

«Олімпік» – «Рух» - 3:1

 Шахаб, 8, 62, Беніто, 24 – Цимбалюк, 69 (авт.)

Беніто, 65 – Копина, 51

«Олімпік»: Бетім – Лебеденко, Снурніцин, Драме, Ксьонз (Пасіч, 63) – Цимбалюк – Альваренга (Каргбо, 71), Політило, Бабенко, Беніто – Шахаб (Тейшейра, 70).

«Рух»: Бандура – Мисик, Парамонов, Білий, Гагун – Федорчук – Климчук (Козловський, 85), Русин (Брікнер, 70), Копина (Кухарук, 88), Бойчук – Кондраков (Гліга, 70).

Арбітр: Микола Балакін (Київська обл.).

Стадіон: «Динамо  ім. В. Лобановського» (Київ).

Удари (у площину): 7 (6) – 9 (2)
Кутові: 1 – 7
Оффсайди: 3 – 1.

ОЛІМПІК-РУХ.ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Температура: -2°C

Оцініть матеріал
(7)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Новий претендент на Луніна. Легендарний клуб хоче підписати українця
Футбол | 26 квітня 2024, 08:01 6
Новий претендент на Луніна. Легендарний клуб хоче підписати українця

«Мілан» вступив у боротьбу з «ПСЖ», «Баварією» та «Манчестер Юнайтед» за Андрія

Слот замінить Клоппа. Феєнорд і Ліверпуль підписали договір про компенсацію
Футбол | 26 квітня 2024, 23:21 10
Слот замінить Клоппа. Феєнорд і Ліверпуль підписали договір про компенсацію

Про це повідомив відомий інсайдер Фабріціо Романо

Коментарі 7
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
JekFunny
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Hemingway
Козловський так хотів сильно Карпатам "допомогти".
Собі допоможи спочатку бо 12 ігор, 0 перемог, 6 нічиїх і 6 поразок. Як наслідок останнє місце в турнірці і претендент номер 1 на виліт
Evgeniy0204
соснул рух как обычно)
Al Zolo
Увы львовский футбол-это когдашние Карпаты и все... Фекалии и Рух-это позор львовского футбола
Dmytro Dmytro
Потягали мордою по газону вівців
pricolist
Динамо и Шахтеру стоит присмотреться к Шахабу