Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 12 грудня 2020, 02:02
472
0

Ліверпуль – Вулверхемптон: прогноз на матч Сергія Нагорняка

Спеціаліст дав прогноз на матч чемпіонату Англії

| Оновлено 12 грудня 2020, 02:02
472
0
Ліверпуль – Вулверхемптон: прогноз на матч Сергія Нагорняка
ФК Ліверпуль. Діогу Жота

Відомий український футбольний експерт Сергій Нагорняк дав прогноз на матч 11-го туру АПЛ «Ліверпуль» - «Вулверхемптон».

«Не дивлячись на всі проблеми, мені здається, фаворитом цього матчу є «Ліверпуль». Так, «Вулверхемптон» напередодні «Арсенал» обіграв в Лондоні (2:1). І у «вовків» всі футболісти міцні, наприклад, іспанець Адама Траоре, який схожий на бодібілдера. Там багато хороших португальських футболістів. Так, дійсно, «Вулверхемптон» - хороша команда, але все одно в цій грі фаворит «Ліверпуль» і «мерсисайдці» здобудуть перемогу. Відбутися на футбольному полі може все, що завгодно, але однозначно фаворит протистояння - це «Ліверпуль».

Форвард «Ліверпуля» Діогу Жота, якого «мерсисайдці» купили у «Вулверхемптона», це найвдаліший трансфер у Прем'єр-лізі Англії. Жота дуже легко влився в команду. Таке враження, що він грав за «Ліверпуль» дуже довго. Результативність португальця приголомшує. Все-таки хлопець молодий і, перейшовши в таку команду як «Ліверпуль», яка є чемпіоном Англії, він так влився! Такому варто тільки аплодувати. Жота - дійсно ключова фігура «Ліверпуля». Навіть у Лізі чемпіонів підопічні Юргена Клоппа обіграли «Аякс» завдяки голу Жоти. Так, там воротар амстердамців Андре Онана начудив, але все одно португальцю треба було зорієнтуватися, підставити ногу, забити. І у нього ще моменти були. Жота зараз в хорошій формі. Хоча у нього і габарити невеликі. Але Садіо Мане і Мохаммед Салах такі ж. Вони невисокі, але володіють божевільною технікою, швидкістю і, найголовніше, розумінням гри».

Матч «Ліверпуль» - «Вулверхемптон» відбудеться 6 грудня. Початок зустрічі о 21:15 за київським часом.

Сергій Нагорняк — в минулому відомий український футболіст. Виступав за «Ворсклу», вінницьку «Ниву», житомирський «Хімік», московський «Спартак», «Дніпро», «Металург» з Новомосковська, донецький «Шахтар», київський «Арсенал», запорізький «Металург», «Волинь», «Ірпінь» і китайські клуби. Зіграв 14 матчів за збірну України. Нині працює тренером збірної України U-16.

Даний прогноз є думкою експерта і не гарантує виграшу в букмекерській конторі.
Оцініть матеріал
(6)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.