Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга Європи
|
1511
0

Тарас КАЧАРАБА: «Монзуль впоралася з нашим матчем в Генті»

Український захисник «Слована» – про перемогу над бельгійським клубом

Тарас КАЧАРАБА: «Монзуль впоралася з нашим матчем в Генті»
ФК Слован. Тарас Качараба

Український легіонер «Слована» Тарас Качараба, гол якого приніс чеській команді перемогу в Лізі Європи над «Гентом» (2:1), розповів про переможний матч, зустріч із земляками і виступ своєї команди в нинішньому євросезоні.

«Емоції, звичайно, позитивні, ми двічі виграли у «Гента» в групі Ліги Європи. Напевно, у них були якісь труднощі, але ми показали характер, свою гру і вийшло виграти. Цей матч вже не мав турнірного значення для нас, однак для кожного гравця матч на міжнародній арені - це можливість показати себе, підвищити свою ціну, а також заробити для клубу фінансовий бонус за кожну перемогу в турнірі. Що стосується мого голу, то радий, що так вийшло відзначиться після стандарту.

Ми з Юсуфом були першими на м'ячі, я торкнувся його останнім і гол записали на мене. Приємні емоції пережив, цікавий був матч, з урахуванням того, що в складі «Гента» теж були українці, а матч обслуговувала суддя-українка Катерина Монзуль. У перерві матчу перекинувся парою фраз з нашими хлопцями з «Гента», з бригадою арбітрів. Побажали удачі один одному в другому таймі. Вважаю, що в цілому Катерина Монзуль з матчем впоралася. Перший тайм пройшов спокійно, в другому був незрозумілий момент із заміною, але потім розібралися. В кінці матчу напруга зросла, «Гент» хотів відігратися, між футболістами були сутички, тому Монзуль винесла стільки попереджень.

Що стосується нашого виступу в турнірі, то ми і так в цілому задоволені своїм євросезоном. Головним нашим завданням було потрапити в груповий турнір, тому що шлях туди у нас вийшов важким, адже ми пройшли три бар'єри - команди з Литви, «Стяуа» і АПОЕЛ. Думаю, ми могли виступити в групі краще, але коли були вирішальні матчі з «Црвеною Звездою», «Хоффенхаймом», деякі наші лідери команди потрапили на лікарняний з коронавірусом».

Оцініть матеріал
(13)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Таблиця Ла Ліги після Ель Класіко, перемоги Жирони та поразки Атлетіко
Футбол | 23 квітня 2024, 07:00 0
Таблиця Ла Ліги після Ель Класіко, перемоги Жирони та поразки Атлетіко

19–22 квітня відбулися матчі 32-го туру чемпіонату Іспанії 2023/24

ВІДЕО. Чи забив Ямал Луніну? Оприлюднено розмову судді та VAR в Ель Класіко
Футбол | 22 квітня 2024, 21:45 9
ВІДЕО. Чи забив Ямал Луніну? Оприлюднено розмову судді та VAR в Ель Класіко

21 квітня «Реал» Мадрид обіграв «Барселону» з рахунком 3:2

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.