Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
| Оновлено 05 грудня 2020, 09:50
4204
7

ДЕНИСОВ: «Бонуччі висів на Вербичі, й це причина для пенальті!»

Журналіст висловився про матч Ліги чемпіонів між «Ювентусом» і «Динамо»

| Оновлено 05 грудня 2020, 09:50
4204
7
ДЕНИСОВ: «Бонуччі висів на Вербичі, й це причина для пенальті!»
ФК Динамо Київ

Директор телеканалів Футбол 1/2/3 Олександр Денисов у авторській програмі «Денисов Time» висловився про поєдинок 5-го туру Ліги чемпіонів, в якому «Ювентус» здолав «Динамо» (3:0):

«Не дивлячись на поразку в Лізі чемпіонів від «Ювентуса», динамівці заслужили якщо не оплески, то гарне слово. Там було від чого засмутитися в епізоді з Бонуччі і Вербичем. На думку багатьох – це пенальті, але так не вважала суддівська бригада. Те, як висів Бонуччі на Вербич, вже не важливо впав той чи ні, – він сковував рух гравця київського «Динамо», що є причиною для того, щоб зупинити гру і вказати на одинадцятиметрову позначку.

Але на жаль, цього не сталося. Але зовсім не тому хочеться говорити в хорошому сенсі про матч «Динамо» проти «Ювентуса». В цілому, два матчі, які справили хороше враження – гра на «Камп Ноу» і матч в Турині. Чому саме ці матчі? Не тільки тому, що динамівці створювали гольові моменти, а ще й тому, що «Динамо» дало стабільну гру протягом 90 хвилин. У цьому сенсі не можна привести в приклад матч проти «Ференцвароша», який не рівня «Барселоні» і «Ювентусу», там було два різних тайми. А ось у виїзних матчах проти «Барселони» і «Ювентуса» «Динамо» показало свій потенціал.

Чого не вистачило в цих іграх? Не вистачило банальних, але унікальних для нинішнього київського «Динамо» речей – досвіду гри в Лізі чемпіонів. Цього досвіду не вистачило Циганкову на «Камп Ноу», щоб завершити точним ударом вихід один на один. Цього досвіду не вистачило Шапаренко, щоб вразити ворота «Ювентуса». Це і є найбільша проблема, яка не дозволила взяти очки.

На жаль, результат з одного боку закономірний, з іншого – залишає відчуття позитиву, у команди є можливість рости. Тому незважаючи на програш, вважаю, що за цю гру динамівців можна похвалити. Як далі буде рухатися ситуація, як кадрово вона зміниться після підсумків цієї осені, ми не знаємо. Кияни зіграють свій ключовий матч проти «Ференцвароша», потім будуть робитися висновки.

З точки зору лідерів, група київського «Динамо» дуже схожа на групу «Шахтаря», але в групі «Шахтаря» все набагато складніше і не так очевидно. У групі киян ні саме «Динамо», ні «Ференцварош» не змогли нав'язати боротьбу лідерам. Навіть при тому, що у киян зараз одне очко, вони цілком можуть розраховувати на Лігу Європи. Звідси буде зрозуміло, як буде змінюватися склад «Динамо».

Відеоогляд першого тайму.

Відеоогляд другого тайму.

 

Оцініть матеріал
(8)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Мікель АРТЕТА: «Я не можу знайти потрібних слів, щоб підбадьорити гравців»
Футбол | 18 квітня 2024, 03:20 0
Мікель АРТЕТА: «Я не можу знайти потрібних слів, щоб підбадьорити гравців»

Мікель прокоментував поразку у матчі-відповіді 1/4 фіналу ЛЧ від «Баварії»

З ким зіграє Лунін? Визначено другу півфінальну пару Ліги чемпіонів
Футбол | 18 квітня 2024, 01:00 7
З ким зіграє Лунін? Визначено другу півфінальну пару Ліги чемпіонів

У півфіналах ЛЧ зустрінуться: Боруссія Д – ПСЖ, Баварія – Реал

Коментарі 7
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
viktor112007
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
nicksaf
robi1970, а к расиянским клубам там лучше относятся, все пролетели, не смотря на спонсорство газпрома: и зенитка и цскака и красный бездарь..
andre_lui
Спасибо за адекватную оценку.
Penal
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
robi1970
этот эпизод-отличнейший пример отношения эувропейцев к Вашей стране.хотели в Эуропу-заходите в ...опу.