Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 05 грудня 2020, 15:34
1082
0

Тоттенхем - Арсенал: прогноз на матч В'ячеслава Грозного

Прогноз на матч 11-го туру АПЛ

| Оновлено 05 грудня 2020, 15:34
1082
0
Тоттенхем - Арсенал: прогноз на матч В'ячеслава Грозного
twitter.com/SpursOfficial

Відомий український тренер В'ячеслав Грозний дав прогноз на матч 11-го туру АПЛ «Тоттенхем» - «Арсенал»:

«У «Тоттенхема», як і у «Ліверпуля», по 21 очку. Обидві команди лідирують в АПЛ. Жозе Моурінью в цьому році реально включився в чемпіонську гонку. Віддавати очки він не буде, сто відсотків. Він хоче вирішувати питання, як в Лізі Європи, так і в АПЛ.

6 грудня у «Тоттенхема» гра з «Арсеналом», 10 грудня «Шпорам» приймати в Лондоні «Антверпен». А потім у них в грудні щільним графіком йдуть складні матчі АПЛ один за одним: з «Крістал Пелас», «Ліверпулем», «Лестером», потім з «Вулверхемптоном». Ось в цих 6-7 іграх буде вирішено, чи реально «Тоттенхем» боротиметься за чемпіонство.

Я думаю, буде, знаючи Моурінью і знаючи його характер. Моурінью виграє у «Арсенала». Чому я в цьому так впевнений? По-перше, Моурінью сильніший за Артету, як тренер, він досвідченіший. Артета ще не визначився, як грати, маючи хороший підбір гравців. Але поки що, скажімо так, він копіює напрацювання Гвардіоли. У стилі «Арсеналу» простежується чистий контроль м'яча, тонкі маневри.

У команди Моурінью інші: динаміка, швидкість, організація і максимум вичавлювати з того, що створюєш. Я віддаю перевагу «Тоттенхему». Він не повинен поступатися. «Арсенал» зараз знаходиться на 14 місці, маючи 13 очок. І це буде принципове дербі! Я не з чуток знаю про відносини «Тоттенхема» і «Арсеналуа», так як ми грали проти «канонірів» в Лізі чемпіонів. Але в цьому протистоянні я на боці «Тоттенхема».

Матч «Тоттенхем» - «Арсенал» відбудеться 6 грудня. Початок зустрічі о 18:30.

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

В'ячеслав Грозний - відомий український тренер. Очолював «Ниву» Вінницю, «Дніпро», «Арсенал» Київ, «Металург» Запоріжжя, «Говерлу». Також працював з російським «Тереком», болгарським «Левскі», грузинським «Динамо» Тбілісі, казахстанськими «Тоболом», «Іртишем» та «Шахтарем» Караганда.

Даний прогноз є думкою експерта і не гарантує виграшу в букмекерській конторі.
Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.